LEGO NOVOSTI

Okviri za slike, zidne vješalice, police: Prva drvena kolekcija predmeta za dom iz LEGA

 LEGO GROUP
Određeni predmeti, kao što su ladice za stol i okviri za slike također se mogu i slagati

Iz LEGA nas uvijek vole iznenaditi, bilo da se radi o domišljatim novim setovima ili o njihovom iskoraku u neki drugi svijet, nije neobično da stalno imaju nešto novo za ponuditi. Iako već postoje neki predmeti i dodaci za kućanstvo iz LEGA, ali više u obliku dekorativnih sitnica, sada se na tržištu pojavila prva kolekcije drvenih dodataka za dom iz tvrtke LEGO Group.

image
LEGO GROUP

Proizvodi su stvoreni u partnerstvu s Room Copenhagenom i dizajnirani su s namjerom da uzdignu unutarnji prostor vašeg doma uz pomoć niza okvira za slike, zidnih vješalica, polica za knjige i ladica za stol. Svaki komad izrađen je od crvenog hrasta s FSC certifikatom i dostupan je u svjetlijoj boji hrasta i tamno obojenog hrasta. Ova neutralna paleta zajamčeno će se uklopiti u mnoštvo prostora i estetike.

image
LEGO GROUP
image
LEGO GROUP
image
LEGO GROUP

Poznata u cijelom svijetu, LEGO Grupa je rezbarila svoje kocke od drveta sve do 1960. godine, kada su prešli na plastiku. Osim lansiranja drvene minifigurice 2018., marka nije radila s tim materijalom više od 60 godina. Svaki od predmeta u kolekciji sastavljen je ručno i dizajniran je prema originalnim dimenzijama LEGO kocke. Zbog toga se određeni predmeti, kao što su ladice za stol i okviri za slike, mogu slagati.

image
LEGO GROUP
image
LEGO GROUP

“Room Copenhagen dobro je upućen u stvaranje i proizvodnju naprednih LEGO kockica za dječju pohranu i organizaciju u domu i ovo lansiranje podiže našu suradnju s LEGO Grupom na sljedeću razinu, u smislu proširenja linije proizvoda za odrasle. Isprobali smo to s lansiranjem drvene minifigurice LEGO Originals, a uspjeh tog proizvoda inspirirao nas je da iznesemo cijeli niz od istog materijala,” podijelio je Jacob Eberhard, izvršni direktor Room Copenhagen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 00:39