Dream House

Ova Amerikanka misli da je barbika: Od svog vrta napravila je čarobnu ružičastu oazu

 MATTEL/WARNER BROS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA/MATTEL/WARNER BROS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Olivia Parazine ima 47 godina i voljela je "barbike" kao mala. Danas živi u Nashvilleu u Tennesseeju i odlučila je svoj vrt pretvoriti u "barbie" raj.

Ova praktična Amerikanka nije željela kupiti cijeli novi vrtni namještaj. Naprotiv, zadržala je sve staro, a evo kako je postigla pravi filmski efekt.

"Kad sam vidjela da izlazi novi film s Margot Robbie, bilo je stvarno inspirativno", objasnila je Olivia.

Kreativna Olivia ima puno iskustva s malim i velikim DIY projektima.Svaki praznik u njezinoj se kući slavi uz posebno pripremljene ukrase. Tako za Valentinovo u dnevnom boravku ima puno crvene boje i ukrasnih srca, a jesen je rezervirana za bogate bukete i aranžmane s bundevama. Uz sve to, Olivia je i majstor u izradi mašni od traka.

Za svoj novi "barbie" vrt obojala je namještaj u ružičasto. Odabrala je jastučnice s uzorkom ružičastog i zelenog lišća, a dodala je i prugaste ružičaste i bijele ručnike. Bazen je ukrašen ružičastim cvijećem, a do njega preko travnjaka vode ružičaste ploče. Dodala je jedan plastični stol i par jarko ružičastih stolica, prenosi Mondo.

Tu je i nova žardinjera s ružičastim cvjetovima, a uniformna ograda presvučena je ukrasnim platnom s morskim motivima. Zavirite u galeriju i pogledajte što još ima u ovom lijepom vrtu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 18:50