božić 2023.

Ova destinacija idealna je za NAJ blagdanske fotke i zabavu, ali i najbolji last minute shopping poklona

 Ustupljene fotografije

Zagrebački Arena Centar u srcu blagdanske euforije odlučio je last minute božićnu kupovinu svim svojim posjetiteljima učiniti zabavnim iskustvom bez stresa. Najpopularniji shopping centar u regiji tako se pretvorio u NAJ adventsku destinaciju koja spaja nezaboravno shopping iskustvo i pregršt interesantnih aktivnosti za cijelu obitelj – zimski ugođaj i predivne dekoracije, posebno ukrašeni zvjezdani vrt, Adventsko kolo sreće, druženje s Djedom Božićnjakom i njegovim pomoćnicima, kreativne radionice Akademije likovne umjetnosti te pokloni iznenađenja čekaju!

image
Ustupljene fotografije
image
Ustupljene fotografije

S više od 200 trgovina najboljih brendova, Arena Centar je idealna shopping destinacija u kojoj baš svatko može pronaći savršeni božićni poklon za svoje bližnje. Sve do 7. siječnja centar je ukrašen zadivljujućim dekoracijama koje pretvaraju svaki njegov kutak u vizualni spektakl i stvaraju veličanstvenu atmosferu za nezaboravno božićno iskustvo kupovine.

image
Ustupljene fotografije
image
Ustupljene fotografije

Blagdanska raskoš vidljiva je već pri samom dolasku zahvaljujući spektakularno ukrašenom zvjezdanom vrtu ispred Arena Centra prepunom lampica što ga čini savršenom kulisom za nezaboravne i dragocjene blagdanske fotografije. Unutar centra mogu se pronaći dodatni fantastični foto kutci pa tako se na prvom katu može sjesti na očaravajući mjesec ili u prizemlje zakoračiti u božićnu pagodu gdje je fenomenalni 360 photo booth za najluđe fotke ove sezone!

Uz to, posjetitelji mogu okušati svoju sreću te odigrati Adventsko kolo sreće na kojem Arena Centar daruje nagrade uz kupnju iznad 100 eura. Svako polje je dobitno pa se lako može osvojiti poklon kartica Arena Centra, Xiaomi tablet, šalica ili neka od mnoštva drugih nagrada.

image
Ustupljene fotografije
image
Ustupljene fotografije
image
Ustupljene fotografije

Najmlađe će zasigurno oduševiti druženje s Djedom Božićnjakom i njegovim pomoćnicima koji uvijek imaju slatkiše. Djedica je u Arena Centru svakoga dana sve do Badnjaka što je odlična prilika za uhvatiti najbolju fotku s najtraženijom osobom ovih dana, uz njegove popularne sobove ili u ogromnim saonicama ispred centra.

Ovog prosinca Akademija likovne umjetnosti gostuje u Arena Centar te se u Otvorenom ateljeu, koji se nalazi na prvome katu, može pogledati umjetnička djela i radove studenata. Za one koji ipak više vole stvarati umjetnosti, a ne samo uživati u njoj, u Otvorenom ateljeu provode se kreativne radionice za djecu i odrasle na kojima se može naučiti nešto novo i pobuditi kreativca u sebi. Studenti Akademije su ujedno u Arena Centru čitav mjesec radili eko dekoracije koje će se postaviti na EKO bor ispred Arena Parka 21. prosinca!

Radno vrijeme Arena Centra do kraja ove godine je od ponedjeljka do nedjelje od 9 do 21 sat. Arena Centar neće raditi na Božić 25. prosinca, na blagdan sv. Stjepana 26. prosinca te na Staru godinu 31. prosinca, dok će na Badnjak 24. prosinca sve trgovine raditi skraćeno, točnije od 9 do 17 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 00:30