Must have

Ova je trgovina upravo izbacila novi proizvod koji će promijeniti vašu kolekciju sobnih biljaka

 /MANFRED SEGERER/IMAGO STOCK&PEOPLE/PROFIMEDIA

Još u ožujku IKEA je objavila da lansira potpuno novu liniju namještaja za rad kod kuće usmjerenu na dizajniranje savršenog radnog prostora. Sada je IKEA-ina MITTZON linija dostupna i sadrži fleksibilne stolove za sjedenje i stajanje, akustične zaslone za filtriranje ometajuće buke, elegantne konferencijske stolove i više - ali postoji jedan komad koji se izdvaja od ostalih samo zato što je beskrajno svestran. To je sustav pokretnih polica koji će zauvijek promijeniti način na koji izlažete svoje sobne biljke.

image
IKEA/

MITTZON okvir s kotačićima sustav je polica namijenjen za dijeljenje prostora i stvaranje sobe unutar sobe. A posude pričvršćene na svaku prečku police u stilu ljestvi možda jesu napravljene imajući na umu posao, ali su idealne i za vaše biljke.

Okvir obucite posudama za biljke i dodajte zelenilo. Elementi prirode mogu pomoći u povećanju vaše sposobnosti fokusiranja i dobrobiti.

image
IKEA/

Postoji još jedna verzija MITTZON police koja ima dvije prečke s posudama i dvije prečke za police tako da možete izložiti biljke i druge predmete, koji dolaze uz posao. A sjajna stvar kod kotačića je to što se polica lako pomiče, a kotačići se zaključavaju kada je na mjestu.

Također možete kupiti "prazni" MITTZON okvir i stvoriti vlastite police ovisno što želite izložiti ili posaditi. Cijela stvar je modularna, tako da možete organizirati ​​kutije i police kako god želite.

Ovaj komad vam omogućuje da istaknete svoju kolekciju sobnih biljaka, podijelite sobu u dva odvojena prostora ili samo da svoje biljke smjestite u jedno područje. Pronaći ćete bezbroj načina za korištenje MITTZON okvira i polica i da, ovo je definitivno izgovor da kupite još biljaka (kao da vam treba naše dopuštenje!).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. srpanj 2024 13:39