Wooow!

Ova je žena božićno drvce od 2 metra ukrasila slatkišima za 35 eura i izgleda spektakularno

 FACEBOOK/ @MICHELLE JOLLANDS/
Žena je hvaljena zbog svoje vještine ukrašavanja božićnog drvca, a neki kažu da je to najbolje drvce koje su ikada vidjeli

Ukrašavanje doma za Božić može biti uzbudljivo, osobito ako ukrase izrađujete samostalno, poput ove žene koja je svoje šarene dekoracije napravila od kartona i pjenaste gline za samo 30 funti da izgledaju jestivo, a zapravo nisu.

Michelle Jollands javila se grupi Extreme Couponing and Bargains UK na Facebooku kako bi podijelila zaista impresivno drvce.

Šarena kreacija su nostalgični slatkiši koje mnogi vole. Michelle je priznala da je ove godine htjela "inspirirati" ljude da pokušaju napraviti slične stvari sa svojim drvcima.

@craftydelights0 It‘s up! ?❤️ Pick n mix inspired Xmas tree, super colourful! #Christmas #sweets #diy #candy ♬ Candy Cane Lane - Sia

Objavila je u grupi: - Ovo je moje vrlo šareno drvce inspirirano Pick n Mixom! Veliki i mali gumeni medvjedići su od polistirena koji sam obojala akrilnom bojom, 90% ukrasa su karton i pjenasta glina pomiješana s akrilnim bojama. Ukupni trošak svih ukrasa bio je oko 30 funti i puno zabave u izradi, stvarno se nadam da sam vas inspirirala da sami izradite ukrasei za svoje drvce.

image
FACEBOOK/ @MICHELLE JOLLANDS/

U komentarima je Michelle dobila mnoštvo pohvala za svoju kreativnost. Jedan je napisao: - Vau! Volio bih da sam ovako kreativan. Bravo, izgleda apsolutno prekrasno. Drugi je rekao: - Oh wowwwwww!!! Ovo je najbolje što sam ikad vidjela, apsolutno nevjerojatno i vrlo kreativno.

image
FACEBOOK/ @MICHELLE JOLLANDS/

Ako želite pogledati njezin kanal, ona je craftydelights0 na TikToku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 12:50