PREDIVNO

Ova mama je zvijezda društvenih mreža jer zna ukrasiti dom za blagdane bez potrošnje novaca

 @madsgordo
TikTokerica Mads (@madsgordo) nedavno je podijelila video koji dokumentira kako je njena mama stvorila zadivljujući kamin

Blagdanska sezona - a time i blagdansko ukrašavanje - u punom je jeku. Ali ne morate potrošiti hrpu novca da biste svoj dom doveli u blagdanski duh. Samo pitajte TikTokericu Mads (@madsgordo), koja je nedavno podijelila video koji dokumentira kako je njena mama stvorila zadivljujući kamin koristeći samo ostatke kartona.

image
@madsgordo

Prvo je Madsina mama u bilježnicu skicirala svoje dizajnerske ideje za mnoštvo malih kuća za odmor. Zatim je iz kartona izrezala oblike kuća različitih veličina i prenijela svoje nacrte na njih.

Kako bi malenim kućama dala odgovarajuću dimenziju i pomogla im da stoje uspravno, Madsina mama ih je zalijepila na male kutije pomoću dvostrane trake. I samo tako, obitelj je imala preslatku izložbu koja je stajala iznad njihovog udobnog kamina, a da pritom nije potrošila ništa novaca.

image
@madsgordo

"Tako jednostavan i zabavan trik za ukrašavanje!" zaključila je.

Nepotrebno je reći da su drugi korisnici TikToka bili impresionirani. Otkako je Mads prvi put objavila video 3. prosinca, prikupila je više od 42.700 lajkova i više od 335.500 pregleda.

"Ovo je božićna čarolija", napisao je jedan TikToker. "Uistinu impresivno!!!"

image
@madsgordo

Drugi korisnik je dodao: "Mislim da bi ona trebala biti jedan od Djed Mrazovih vilenjaka."

Drugi su se gledatelji javili sa svojim idejama za DIY vikend naselje.

image
@madsgordo

"Izrežite prozore i stavite bajkovita svjetla iza!" jedan korisnik je predložio, dok je drugi napisao: "Mogla bi izrezati rupe na prozorima i staviti baterijske svijeće iza tako da izgleda kao da je netko kod kuće."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. travanj 2024 22:49