Spas u pravi tren

Ovaj genijalni stalak za sušenje odjeće zauzima nula prostora! Savršen za male sobe ili stanove

 ASHLEY MARTIN HOME/
Ako zbog slučajnog skupljanja još jednog omiljenog džempera, većinu svog rublja radije sušite na zraku nego u sušilici

Ili jednostavno nemate prostora za smještaj podnog stalka, a uvijek imate toliko toga za objesiti, na dobrom ste mjestu. Jeste li vidjeli stalak za sušenje rublja koji se postavlja iznad vrata?

image
Rebrilliant

Ako nemate prostora ni za pohranjivanje, a kamoli rasklapanje stalka u punoj veličini na raspolaganju vam uvijek ostaju vertikalne površine poput vrata spavaće sobe, kupaonice i ormara. Pokazalo se da je to izvrstan način sušenja, zahvaljujući genijalnom, ultra kompaktnom dizajnu stalka brenda Rebrilliant.

image
Rebrilliant

Kada ste ograničeni prostorom i trebate osušiti ručnike ili posteljinu izložite stalak za sušenje iznad vrata kupaonice za trenutačno šik rješenje. Stalak je izrađen od čvrstog čelika s premazom emajla koji je otporan na hrđu, a mat siva završna obrada savršeno se slaže s bilo kojim dekorom. Može podnijeti težinu odjeće koja se na njega stavlja, s dva nosača na vrhu koji odgovaraju većini vrata. Ima više šipki za vješanje svega, od velikih i malih ručnika do bluza i majica. Također se sklapa kada se ne koristi. Spremite ga u ormar ili ispod kreveta, a može i između perilice i sušilice.

image
Rebrilliant

Rebrilliant stalak za sušenje rublja učinkovito stvara dodatna mjesto za vješanje odjeće i idealan je za super male sobe ili stanove.

image
Rebrilliant

Uz to, stoji svega cca. 350 kn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 22:23