predmet žudnje

Ovaj multifunkcionalni radni stol sadrži module za rad i zabavu tako da vam ništa ne nedostaje

 Juwon Kim, Jiwon Song, Eunsang Lee
Omotan u morsko zelenu boju, Layout stol je modularnog dizajna koji uključuje mnoštvo različitih radnih i zabavnih značajki

Layout stol je višenamjenski radni prostor koji dolazi s raznim zabavnim i radnim modulima za brisanje granice između rada od doma i igre.

image
Juwon Kim, Jiwon Song, Eunsang Lee

Rad od kuće je pretvorio naše stolove u mikro verzije naših domova. Zamagljujući granicu između posla i igre, toliko vremena provedenog kod kuće učinilo je naše stolove reprezentativnim sustavima za zabavu, radnim postajama i prostorima za pohranu, osim što su prvo funkcionirali kao naši radni prostori. S toliko novih koncepata stolova inspiriranih radom od kuće, tim dizajnera - Juwon Kim, Jiwon Song i Eunsang Lee - imali su za cilj osmisliti Layout, modularni stol koji može sve, i još ponešto.

image
Juwon Kim, Jiwon Song, Eunsang Lee
image
Juwon Kim, Jiwon Song, Eunsang Lee

Nadahnuti ispreplitanjem rada i igre u prostorima za rad od doma, Juwon Kim, Jiwon Song i Eunsang Lee uokvirili su Layout prozirnom, valovitom vanjskom završnom obradom koja odmah upada u oči. Omotan u morsko zelenu boju, Layout stol je modularnog dizajna koji uključuje mnoštvo različitih radnih i zabavnih značajki. Layout stol nadopunjen je gornjim poklopcem koji je dizajniran tako da prikrije radni prostor nakon odrađenog radnog dana.

image
Juwon Kim, Jiwon Song, Eunsang Lee
image
Juwon Kim, Jiwon Song, Eunsang Lee

Međutim, kad još uvijek radite, gornji poklopac stola Layout se presavija i funkcionira kao pregrada za stvaranje privatnosti i osjećaj prostornih granica za radni prostor. Kada je zatvoren, stol ima prednju ploču zaslona, slično Mac -ovom Touch Baru, gdje korisnici mogu dodati widgete za igru nakon posla. Widgeti se kreću od glazbenog playera, sata i rešetke za mikrokontrolu. No sva se zabava čuva i ispod pokrivača stola.

image
Juwon Kim, Jiwon Song, Eunsang Lee

Različiti moduli uređuju unutrašnjost stola Layout, donoseći kombinaciju praktičnih i modula za slobodno vrijeme. Na primjer, upravljači svjetlom i moduli spajalica upravljaju unutrašnjim svjetlom stola i stvaraju prostor za pohranu malih dopisnica. Moduli za punjenje telefona i kalendar olakšavaju vam da ostanete povezani te da budete u toku s rasporedom tijekom rada, a držač za olovke stvara još prostora za pohranu.

Zatim, glazbeni moduli stola poprimaju oblik CD playera i pratećeg zvučnika za ambijentalnu glazbu dok radite. Konačno, elektronička bilježnica također je ugrađena u modularni interijer radnog stola, tako da uvijek možete voditi bilješke o svom svakodnevnom životu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 07:27