UREDNO I U STILU

Ovaj organizator za kabele u Lego stilu zabavan je i inovativan način da stol održite urednim

 Adam Miklosi
Ovaj koncept organizatora kabela nastao je zbog istog problema s kojim ste se vi i bezbrojni pojedinca susreli

Danas skoro svi koristimo više gadgeta i stoga vjerojatno nosite nekoliko kabela sa sobom u svakom trenutku i naravno šanse da se ti kablovi zapetljaju jedan s drugim te s drugim stvarima prilično su velike. Ista stvar se gotovo uvijek događa s raznim punjačima u radnom prostoru. Na tržištu je već dostupno nekoliko rješenja za ovaj problem, ali uvijek postoji prostor za još više inovacija. Ponekad najbolja rješenja mogu biti i najjednostavnija.

image
Adam Miklosi
image
Adam Miklosi
image
Adam Miklosi

Ovaj koncept organizatora kabela nastao je zbog istog problema s kojim ste se vi i bezbrojni pojedinca susreli zbog gore navedenih razloga. Dizajner Adam Miklosi također je iskusio petljanje kabela s drugim stvarima u svojoj torbi, posebno s nečim tako svakodnevnim kao što su njegove pastile. To ga je nadahnulo da dizajnira organizator kabela koji je zapravo sličan njegovom paketu pastila. Zapravo, na prvi pogled više su izgledali kao lego komadi ili kockice.

image
Adam Miklosi
image
Adam Miklosi
image
Adam Miklosi

Organizator kabela izrađen je od silikonskog tijela s kružnim cilindrima s klinovima na vrhu gdje omotavate kabele. Zapravo možete postaviti 2 kabela jedan na drugi ako su postavljeni u isti red. Smislio je 3 različite vrste, ovisno o tome koliko kabela imate i također o prostoru na vašem radnom području. Postoji mini (2×2), srednji (3×3) i veliki držač kabela (2×5). Ako ga koristite na svom stolu, možete ga zalijepiti na površinu pomoću mikro usisne trake.

image
Adam Miklosi
image
Adam Miklosi

Renderi pokazuju različite boje, većina njih u svijetlim, pastelnim bojama. Također se koriste različiti materijali poput betona ili tikovine. To je nešto što je prilično jednostavno, ali i dobro osmišljeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 05:35