Jednostavan i praktičan

Ovaj pekač pizzu ispeče u 60 sekundi i još je prijenosan! Svi siti i sretni

 OONI/
Jeste li znali da 1 od 8 Amerikanaca jede pizzu barem jednom tjedno prema studiji Ministarstva poljoprivrede?

Ako i sami često konzumirate pizzu, vjerojatno ćete se složiti da je domaća ipak najbolja. Stoga ako ste u potrazi za kvalitetnom pećnicom za pizzu koja će brzo biti biti gotova, na dobrom ste mjestu. Da, snovi se ipak ostvaruju.

image
OONI/

Pronašli smo vrhunsku funkcionalnu prijenosnu pećnicu za pizzu koja je totalnih hit kod svi ljubitelja ove hrane, a i šire. Prijenosna pećnice za pizzu Ooni Koda 12 koštas 399 eura i najbolja je investicija.

image
OONI/
image
OONI/
image
OONI/

Ooni Koda 12, prijenosna je pećnica za pizzu na plin, lansirana 2019. godine, a njezina je popularnost nepokolebljiva. Iako teži 20,4 kilograma postiže temperaturu od 500 ° C (950 ° F) u samo 15 minuta i ispeći će vašu pizzu u napolitana stilu za 60 sekundi. Svaka pozitivna stvar koju ćete pročitati o ovoj pećnici je istinita - čini čuda (pravljenje idealnog tijesta zapravo je najteži dio).

image
OONI/
image
OONI/
image
OONI/

Postavljanje Oonija vrlo je jednostavno i praktično. Sve što trebate učiniti je otvoriti kutiju, raširiti sklopive noge i spojiti je na spremnik s propanom. Kad je sve na svom mjestu, okrenite gumb za paljenje i pećnica će u 15 minuta doći do temperature spremne za pečenje pizze. Uz to proizvođač vam nudi i infracrveni pištolj za temperaturu, koji možete nabaviti kao dodatak, a dobra je stvar ako želite znati točnu unutarnju temperaturu u svakom trenutku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 22:55