Atraktivna rješenja

Ove korisne stvari za dom možete napraviti od običnih drvenih štapova za jedno poslijepodne

 The Merry Thought, Why don‘t you make me?, David Tsay/EMILY HENDERSON
Za vas smo izdvojili 10 genijalnih projekata koji će vaš dom učiniti još ljepšim!

Internet je prepun predivnih "uradi sam" projekata koji nam mogu pomoći ukrasiti prostor na jedinstven i praktičan način te riješiti neke svakodnevne probleme i olakšati nam život. U moru ideja posebno se izdvajaju elegantna i atraktivna rješenja s drvenim štapovima koji u kombinaciji s kožom, pletivom i bojom unose prirodnu teksturu u prostor.

image
Your DIY Family

Vaši ukućani nikako ne mogu zapamtiti kada moraju doktoru, uvijek zaboravite nešto kupiti u dućanu i nikad ne možete pronaći važne telefonske brojeve? Ono što vam nedostaje je praktičan i elegantan držač za obavijesti na koji ćete moći vješati sve ključne informacije, karte za koncerte na koje idete i slične važne podatke.

image
The Merry Thought

Ova zabavna viseća stolica idealan je dodatak vašoj terasi, pogotovo ako ne želite potrošiti gomilu novca na tipične primjerke iz dućana.

image
Why don‘t you make me?

Iznimno elegantan ukrasni detalj ova je kožna polica koju možete objesiti u kuhinji kako biste na nju vješali kuhinjske krpe, u spavaćoj sobi za šalove i odjeću ili pak u predsoblju za držanje stvari.

image
The Merry Thought

Ukrasite klasično ogledalo okvirom izrađenim upravo od drvenih štapova različitih veličina.

image
Almost Make Perfect

Jednostavna drvena vješalica ukrašena samo s malo boje kao stvorena je za ljubitelje minimalizma i praktičnosti.

image
The Merry Thought

Dekorativne drvene ljestve možete iskoristiti za izlaganje svojih najdražih odjevnih komada, lijepih časopisa, sunčanih naočala i slično.

image
Poppytalk

U kuhinji je uvijek praktično imati držač za ubruse, a kada ga izrađujete sami možete ga prilagoditi svom ukusu i potrebama. S malo zlatne boje na vrhu ovaj je obični držač postao divan detalj!

image
Maker Mama

Volite fotografirati svoja jela ili pak svoj ručni rad? Ovaj držač za pozadinu bit će vam iznimno praktičan jer ćete moći po želji spuštati i dizati pozadinu za fotografiranje.

image
Vitamini Handmade

Mobili nisu rezervirani samo za dječje sobe, nego mogu funkcionirati kao pravi ukras u dnevnom boravku! Dajte mašti na volju i izradite profinjeni ukras poput ovog sa slike.

image
David Tsay/EMILY HENDERSON

Imate li dovoljno mjesta u predsoblju ili ulaznom hodniku onda je ovaj drveni stalak za kapute detalj bez kojeg ne možete! Poigrajte se s bojama i uskladite stalak sa svojim uređenjem!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 15:01