Gotovo u tren oka

Ove samoljepljive ploče s uzorkom cigle ne traže žbuku niti majstora, a rade čudo

 AMAZON
Voljeli biste imati zid od opeke, ali definitivno nemate budžet niti vještinu za izgradnju istog u svom domu?

Dakle, ako ste umorni od gledanja u svoj dosadni, prazan zid i želite dodati malo teksture, pokušajte s ovim vinilima od lažne cigle kako bi prostor pretvorili iz sasvim dobrog u super impresivan - bez potrebe za žbukom ili građevinskim vještinama.

image
@Alex_Bollati

Ove vinil zidne ploče s uzorkom cigle postale su pravi hit na TikToku. Samo ih odlijepite i zalijepite, i dobili ste super-cool urbani izgled lofta, a jedva da ste morali mrdnuti prstom.

TikTok korisnik Alex_Bollati (@alex_bollati) dao je svojim pratiteljima uvid u to kako instalirati ove vinilne ploče u prostor — i kako nevjerojatno dobro izgledaju nakon što su postavljene.

image
AMAZON

Čini se da su paneli koje je koristio Alex_Bollati Art3d samoljepljivi zidni paneli od pjene s Amazona. Ove ploče dolaze u pakiranjima od 5, 11 ili 20 listova (ovisno o veličini zida koji planirate pokriti), kao i u šest različitih boja ako želite malo hrabrije boje od obične bijele.

image
AMAZON

Ploče su vodootporne i otporne na toplinu, a pružaju i malu zvučnu izolaciju zahvaljujući jezgri od pjene.

I kao što je Alex_Bollati napisao u komentarima, ploče se skidaju prilično lako, što ih čini odličnim rješenjem za iznajmljivače.

"Zapravo sam napravio test koristeći sušilo za kosu da ih uklonim i savršeno je funkcionirao na zidu", napisao je u odgovoru na pitanje kako se skidaju sa zida.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. ožujak 2024 22:58