predmet žudnje

Ove zime svi žele imati... Šalice s bradatim djedicom hrvatskog brenda Dollyce

 Dollyce
Ispijanje prve jutarnje kave ili čaja tijekom hladnih večeri sigurno će biti ljepše i zabavnije uz ovakve šalice

Šalice ukrašene slatkim lutkicama hrvatskog brenda Dollyce tražene su, a za njih postoji i lista čekanja, pogotovo u ovo božićno vrijeme kada Snježana Marinčić šalice ukrašava i prigodnim likovima poput Djeda Božićnjaka ili, pak, Orašara.

image
Dollyce

- Ispijanje prve jutarnje kave ili čaja tijekom hladnih večeri sigurno će biti ljepše i zabavnije uz ovakve šalice - smije se Snježana Marinčić koja je po struci cvjećar aranžer i time se bavila, a ideja o brendu Dollyce, kao i sve dobro u životu, nastala je slučajno.

- Jedan dan sam se spontano počela igrati polimernom glinom i nastala je lutkica koju sam željela pretvoriti u nosivi komad nakita. Tako, malo-pomalo, nastale su ogrlice, narukvice, broševi... Kako sam se odmah zaljubila u njih, htjela sam ih pokazati drugima i tako sam sva pozvala svoju prijateljicu da hitno dođe vidjeti čime se bavim. Ona mi je savjetovala da napravim Facebook stranicu. Brzo sam smislila i ime Dollyce što je zapravo naziv za male slatke lutkice - prisjeća se Snježana koja u sklopu svog brenda izrađuje svašta: osim šalica, tu su i zdjelice, žličice, kuglice, privjesci, nakit... Sve je 100 posto ručni rad, bez kalupa, a Snježana se ponosi ponudom personaliziranih predmeta koje izrađuje prema željama svojih kupaca.

Ponudu potražite na Facebooku @dollyce.hr i Instagramu (@dollyce).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 01:02