super ideja

Ovi kreativni držači knjiga unose malo drame i zabave u vašu osobnu knjižnicu

 Artori Design
Ovaj iluzorni efekt stvara "nevidljivi" metalni zid koji postavite unutar naslovnice prve knjige

Organizacija stvari po kući i samo pospremanje ponekad stvarno može biti dosadno. Većina nas uvijek traži nove načine kako malo začiniti te zadatke i dati im drugačiji izričaj. Stoga smo pronašli brend Artori Design koji se svojski potrudio da pospremanje i organizacija knjiga bude sve osim dosadno.

image
Artori Design
image
Artori Design

Kada više ne znate gdje ćete sa svojim knjigama i umjesto da ih držite na podu ili stolu poklonite im novi moment uz genijalne držače koji će ih držati uspravnima i na vidiku. Ovi totalno cool držači dolaze i kao funkcionalne mini police koje imaju neočekivan zaokret koji čini vaš kompletan prostor puno zanimljivijim.

image
Artori Design
image
Artori Design


Runaway Bookend je krajnji dokaz njihove kreativnosti. Simpatični dekorativni dodaci stvaraju iluziju knjiga koje da će se srušiti dok je u podnožju te lavine figure koje ili bježe od nadolazećeg događaja ili mu se suprotstavljaju. U jednom od primjera na bazi je silueta para koji bježi od nadolazeće nesreće romana dok je u drugima junakinja ili junak koji hrabro odolijeva prijetnji.

image
Artori Design
image
Artori Design

Ovaj iluzorni efekt stvara "nevidljivi" metalni zid koji postavite unutar naslovnice prve knjige. Sa skrivenom strukturom podrške, na držač možete dodati do četiri knjige standardne veličine da biste stvorili efekt.

image
Artori Design
image
Artori Design
image
Artori Design


Slično tome, Falling Bookend je još jedan ukrasni komad koji svaku zbirku romana pretvara u dinamičnu scenu. Na njemu se nalazi crna silueta čovjeka koji se sprema za udar prema nagnutoj kuli s knjigama. Bilo da ga smještate u svoju dnevnu sobu ili na policu s knjigama u bilo kojoj drugoj prostoriji, ovaj će kućni naglasak zasigurno dodati intrigantan dodir vašem prikazu romana.

image
Artori Design
image
Artori Design


Ovaj domišljati brend u svojoj ponudi ima i niz drugih držača koji će svoje mjesto pronaći u svakoj prostoriji vašeg doma, počevši od držača papirnatih ručnika u kuhinji pa do onih iznimno duhovitih koji se brinu da vaši pametni telefoni stoje uspravno.

Drači su dostupni na Artori design po cijenama od 28,00 do 30,00$.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 22:57