predmet žudnje

Ovi satovi inspirirani ljepotom japanskog zen vrta donose sklad i spokoj u vaš dom

 Wooj Design
Njihov dizajn u obliku suze omogućuje postavljanje satova na površinu stola, kao i vješanje na zid

Čak i s obzirom na činjenicu da je cijeli sat u jednoj boji, Masuno sat iz Wooj Designa i dalje osvaja svojom igrom svjetla i sjene, stvorenom prekrasnom teksturom inspiriranom japanskim zen-vrtom na prednjoj strani sata. Nazvani po Shunmyo Masuno, najistaknutijem živom praktičaru zen krajobrazne arhitekture, satovi istražuju jednostavnost, spokoj i harmoniju, dok i dalje dodaju dašak jarkih boja kako bi bili trenutno privlačni i hipnotički. Njihov dizajn u obliku suze omogućuje postavljanje satova na površinu stola, kao i vješanje na zid.

image
Wooj Design
image
Wooj Design

“Sat Masuno naš je pokušaj da neke od Shunmyoovih tema dovedemo u fizički oblik: asimetriju, sklad i spokoj”, spominju dizajneri iz Wooj Designa. “Iako se na neki način sat može činiti suprotnim Zen temama, nadamo se da vam omogućuje da vidite vrijeme kao kretanje i tok, a ne kruto i linearno – u skladu s Masunovim stajalištima.”

image
Wooj Design
image
Wooj Design

Satovi dolaze dizajnirani i sastavljeni u SAD-u, izravno iz studija Wooj Design-a BIPOC u Brooklynu. Tijelo svakog sata sa zamršenom teksturom je 3D ispisano od recikliranog materijala u izboru između 3 neopisivo privlačne boje - koralj, kobalt i senf, prije nego što je opremljen američkim kvarcnim mehanizmom i dovršen mjedenim hardverom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 13:55