HRANA, OPREMA I IGRAČKE

Ovi web shopovi imaju sve za vaše kućne ljubimce

 Pixabay
Saznajte u kojim web shopovima možete pronaći sve za svoje kućne ljubimce!

Usred pandemije, moguće je da u trgovini zaboravite (ili ponestane) pijeska za mačku, hranu za vašeg psa ili nešto treće što vam je potrebno za kućnog ljubimca. Bz obzira na to štomnogi web shopovi trenutno imaju ograničeno, pa čak i skraćeno radno vrijeme, srećom i dalje potrepštine za vašeg ljubimca možete naručiti online.

Ohana

Ohana je trgovina za kućne ljubimce koja se nalazi na Vrbanima u Zagrebu, a odnedavno ima i svoj web shop. Specijalizirani su i drže samo proizvode za pse, a trenutno na području Grada Zagreba besplatno dostavljaju hranu svima koji naruče preko web shopa koristeći kod '#ostanidoma'. Osim hrane, u ponudi imaju i zanimljivih igračaka koje će sigurno razveseliti vašeg dlakavog četveronožca.

Pet centar

Pet centar danas ima čak osam trgovina diljem Hrvatske, od kojih su tri u Zagrebu, dvije u Rijeci i po jedna u Splitu, Puli te Osijeku. Nudi bogati asortiman svega što vam treba za kućne ljubimce - od hrane, dodataka prehrani, poslastica, ogrlica pa sve do pijeska. U okviru svih svojih trgovina imaju i specijalizirane veterinarske ljekarne, a naručenu robu dostavu na području cijele Hrvatske.

Pet direkt

U bogatoj i nadasve raznolikoj ponudi Pet direkta možete pronaći najbolje svjetske brendove kako bi vaš kućni ljubimac jeo samo najzdraviju i najkvalitetniju hranu. Njihova vizija prehrane prvenstveno se bazira na kvaliteti namirnica, a najvažnije im je upravo zdravlje ljubimca. Hranu možete bez problema naručiti na njihovoj web stranici, a za sva dodatna pitanja dostupni su i preko maila.

Pixabay

Pet Secret

Pet Secret prva je hrvatska kozmetika za potpunu njegu kućnih ljubimaca. Njihovi visokokvalitetni proizvodi temelje se isključivo na korištenju prirodnih sastojaka te su proizvedeni upravo u Hrvatskoj. Jedinstvenom kombinacijom prirodnih sastojaka i najnovijih dermatoloških saznanja, ovaj domaći brend u ponudi ima visokokvalitetne proizvode za regeneraciju, zaštitu te uljepšavanje dlake i kože vašeg ljubimca.

Dalmino

Dalmino je još jedan web shop u kojem možete naručiti hranu te svu ostalu potrepštinu za vašeg kućnog ljubimca. Njihova filozofija zdrave prehrane sasvim je jednostavna, a glasi ovako - bez nedorečenih stvari i bez kompromisa. Inzistiraju na korištenju samo kvalitetnih sirovina od provjerenih dobavljača, a dostavljaju na području cijele Hrvatske.

Zooplus

Zooplus je postao jedan od najpopularnijih online trgovina za kupovinu hrane, ali i sve ostale opreme za kućne ljubimce. Njihov cilj je vrhunska kvaliteta po najboljim cijenama, a bez obzira na to jeste li vlasnik psa, mačke, ptice ili kod kuće imate neku manju životinjicu, u Zooplusu možete naručiti sve što trebate. Dostavu vrše na podrfučju cijele Hrvatske, a često imaju i predobre popuste koje vrijedi iskoristiti.

Pixabay

Zvjerinjak

Trgovina Zvjerinjak uz ponudu najpoznatijih brendova iz svijeta kućnih ljubimaca, nudi usluge salona uljepšavanja i održavanja istih s odvojenim prostorom za ponudu te kupnju kućnih ljubimaca. U njihovom bogatom web shopu možete pronaći apsolutno sve što vam treba za vašeg kućnog ljubimca. Trenutno vrše dostavu na području cijele Hrvatske, pritom ipak izuzevši otoke.

MALL.HR

MALL.HR je nova online trgovina u Hrvatskoj sa stručnim timom iz područja web trgovine, ali naravno i kvalitetnom te širokom paletom artikala po vrlo povoljnim cijenama. U njihovoj ponudi možete pronaći kvalitetnu hranu za svoje kućne ljubimce. kao i sve ostalo što bi vam za njih moglo zatrebati.

Tobylex

Tobylex je online trgovina s hranom i opremom za kućne ljubimce. Međutim, to nije sve. Oni, naime, nude i hranu za sve ostale domaće životinje, jednako kao i specijaliziranu opremu za konje. Dostavu vrše na području cijele Hrvatske.

Zebra

Kao online shopping centar Zebra.hr postoji od 2016. godine. Ovaj web shop objedinjuje širok spektar proizvoda i proces kupnje čini mnogo lakšim, ali jednako tako i bržim. Svoju dostavu vrše na području cijele Hrvatske.

Pixabay

Pet shop x

Pet shop x trgovina je kvalitetne hrane i opreme za kućne ljubimce u Zagrebu. Zatrebate li bilokakav koristan savjet vezan uz kupnju ili jednostavno želite popričati o iskustvima, kod njih ste uvijek dobrodošli te će vam vrlo rado pomoći. Iz bogate ponude od čak preko 20 brandova hrane i opreme za kućne ljubimce, kod njih možete pronaći sve za vaše pse, mace, ptičice i ostale male životinje. Ako živite u okolnim naseljima, proizvode će vam dostaviti besplatno. Inače, dostava je moguća na području cijele Hrvatske.

Šapica

Profesionalni uslužni centar za kućne ljubimce Šapica iz Osijeka sastoji se od salona za šišanje i njegu kućnih ljubimaca, trgovine i savjetovališta. Od svog osnutka trude se pomoći svim vlasnicima savjetima u vezi ishrane, njege i odgoja njihovih kućnih ljubimaca, da bi im zajednički život bio ljepši, zabavniji i ugodniji. Dostavljaju na području cijele Hrvatske.

Petissimo

Petissimo je online trgovina koja prodaje kvalitetnu hranu za kućne ljubimce. U njihovoj ponudi možete naći proizvode za pse, mačke, glodavce, ptice i konje. Uz suhe i mokre namirnice te poslastice, kupcima je također na raspolaganju niz dodataka prehrani, opreme i preslatkih igračaka koje će sigurno razveseliti svakog četveronošca. Dostavu vrše na području cijele Hrvatske.

Bio Terra

Principi na kojima počiva Bio Terra govore da je najbitnije osvijestiti problem i krenuti u njegovo rješavanje. Kao trgovina za ljubimce baziraju se na individualnom pristupu svakom kupcu te njegovom ljubimcu. Kod njih možete naći različite vrste dodataka prehrani za svoje kućne ljubimce, a oni će vam narudžbu dostaviti gdje god se nalazili unutar Hrvatske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 15:05