NAJNOVIJI TRENDOVI

Ovo je najpopularniji životinjski uzorak trenutno! Sigurni smo da ne slutite o čemu se radi

 ALABN/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO
Gotovo svaki životinjski uzorak imao je svoj trenutak, od gepardovih mrlja preko zebrinih pruga do leopardovih točkica

Čini se da životnjiski uzorci nikad ne izlaze iz mode, a i dalje je nepoznat razlog zbog čega toliko ljudi gravitira prema njima. Gotovo svaki životinjski uzorak imao je svoj trenutak, od gepardovih mrlja preko zebrinih pruga do leopardovih točkica. Sada se pojavio jedan novi/stari životinjski uzorak koji je zavladao svijetom dizajna. Vjerovali ili ne radi se uzorku kravljih mrlja.

Uzorci kravljih mrlja trenutno imaju svoj moment, a ovi tipično crno-bijeli ili smeđe-bijeli umjetni akcenti dati će vam priliku da proživite sve svoje pastoralne snove upravo u svom domu. Da ne biste pomislili da bi ovaj trend mogao biti malo previše za vaš prostor, pronašli sam mnoštvo načina kako u vaš dom utkati uzorke kravljih mrlja na prilično suptilne načine. Ako pak želite biti vrlo odvažni i dati mu veću važnost, svakako možete ići i u tom smjeru. Evo sedam naših omiljenih naglasaka s uzorkom kravljih mrlja. Inspirarajte se!

Tepih s uzorkom kravljih mrlja

Američka tvrtka flor koja je specijalizirana za proizvodnju tepiha u svojoj ponudi ima pomalo neobičan tepih s uzorkom kravljih mrlja. Naime, dizajn tepiha više podsjeća na velike pločice koje su spojene u tepih. Spajanjem različitih oblika mrlja u jedinstveni tepih u potpunosti se gubi dojam ovog uzorka koji je možda bliži farmama i stvara se izgled pomalo čak glamuroznog tepiha koji ne može proći nezamjećeno gdje god se našao.

image
FLOR

Tapeta koja se može ukloniti

Unesite ovaj klasični uzorak pronađen na farmi u vaš dom ili stan uz pomoć tapeta koje se mogu ukloniti. Nalijepite tapete na cijeli zid ili samo prekrijte male dijelove - za neočekivanu dozu zabave i vizualne privlačnosti uređenja.

image
Urban Outfitters

Komoda s uzorkom

Što se događa kada pomiješate Divlji zapad s modernom komodom iz sredine prošlog stoljeća? Dobivate ovu neobičnu komodu koja može služiti kao stalak za televizor, uredski ormar ili što god drugo želite. Ovaj uzorak će dodati razigranost bilo kojoj sobi, a možete birati između mat crnih ili zlatnih nogica.

image
Society6

Košare za odlaganje

Ako volite da su vaši naglasci sa životinjskim uzorcima suptilni, isprobajte trend ovog uzorka na nečemu malom, poput košara za odlaganje. Ne samo da su ove kutije podcijenjene i funkcionalne, već su i dovoljno fleksibilne da ih možete zamijeniti ako vam dosadi njihov izgled.

image
Target

Ukrasni jastuk

Ovaj jastuk od umjetne kravlje kože dovoljno je šik da se neprimjetno stapa s bilo kojim stilom uređenja u koji ga stavite. Izgledao bi fantastično u modernom dnevnom boravku, a jednako tako dobro bi se uklopio i bio zanimljiv naglasak i u boemskoj spavaćoj sobi.

image
Society6

Prostirka od umjetne kravlje kože

Vjerojatno ste vidjeli ove prostirke od umjetne kravlje kože po cijelom Instagramu i to s dobrim razlogom. Prostoru daju teksturu i zabavne, nepravilne oblike, istovremeno ističući neutralnu paletu i stavljajući malo mekoće pod noge. Izvrsne su i ako se postave na veći neutralni tepih od prirodnih vlakana.

image
Rugs USA

Pokrivač

Ovaj prekrivač možete prebaciti preko kraja kreveta ili ga ležerno nabaciti preko naslona kauča. Proizvod je izrađen od flisa, pa će biti ugodno i zamotati se u njega.

image
Red Bubble
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 08:37