laku noć!

‘Ovo mi je spasilo brak‘: TikTokerica otkrila kako je postigla miran san po uzoru na Skandinavce

 ARTEM PERETIATKO/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Influencerica koja je isprobala skandinavsku metodu spavanja kaže da joj je to spasilo brak. Sjeverni dio Europe poznat je po spektakularnoj polarnoj svjetlosti, montažnom namještaju, vrhunskoj pop glazbi i po nekim od najsretnijih zemalja na svijetu. Također su očito svladali najbolji način za drijemanje. Iznenađeni? Mi i ne baš.

U tzv. skandinavskom načinu spavanja fokus je na deki. Ovaj način spavanja popularizirale su Danska, Norveška i Švedska, a cilj je da parovi koji dijele krevet ne koriste jednu deku nego dvije.

TikTokerica Erika Stolman Dowdy podijelila je video o skandinavskom načinu spavanja koji je bio jako gledan i izazvao lavinu oduševljenja. U videu vidimo kako ona stavlja nove posteljine na krevet i dva popluna. Jedan pratitelj ispod videa je napisao: ‘Normalno da svatko treba imati svoju deku i svoj pokrivač. Uostalom, svatko od nas je drugačiji i ima različit način spavanja.‘ Drugi je, pak, napisao: ‘I ja volim imati svoju deku i svoj prostor za spavanje, ali opet volim se malo i priljubiti uz svoju dragu‘.

Pogledajte video!

@ericastolmandowdy the Scandinavian sleep method is an absolute game changer. 10/10 recommend ☁️ #scandinaviansleepmethod #danishdesign #danishinterior ♬ original sound - Erica Stolman Dowdy
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. svibanj 2024 09:23