FANTASTIČNO

Ovo odmaralište već godinama nosi titulu najljepšeg na svijetu. Pogledajte zašto

 kevin_beutler/instagram/hanginggardensofbali
Odmaralište se sastoji se od 44 vile, a osim ovih prostora za obitavanje hotel nudi i niz drugih sadržaja

Smješten usred džungle, s pogledom na dolinu i okružen samo prašumom, boutiqe hotel Hanging Gardens of Bali jedan je od najljepših hotela na svijetu što potvrđuju i višegodišnje nagrade. U slobodnom prijevodu imena -Viseći vrtovi Balija koji se nalaze se u blizini sela Payangan u srcu provincije. Dovršen je još 2005. godine i ugrađen u planinu s nagibom od 45 stupnjeva.

Odmaralište se sastoji se od 44 vile, a osim ovih prostora za obitavanje hotel nudi i niz drugih sadržaja, uključujući bazen koji je postao toliko popularan da je odmaralište nedavno odlučilo zabraniti korištenje elektronike kao dio pokreta "biti u trenutku". Zabranjena je i Sveta šuma majmuna u obližnjem Ubudu, gdje turisti plaćaju 3 dolara kako bi riskirali da im divlji majmuni ukradu telefone i nakit.

Luksuzno odmaralište postiglo je veliku popularnost u ovih nekoliko godina otkada je otvoreno, a jedan od najvećih razloga su i spomenuti bazeni s dva kata koji se ističu svojem posebnošću i unikatnošću.

Boravak u odmaralištu dostupan je po raznim cjenovnim opcijama, počevši od 445 USD po noćenju pa do 6200 američkih dolara za noć u Skrivenoj palači uz vrhunski paket Indulgence.

Paket Skrivena palača gostima nudi pristup luksuznoj prostranoj vili s privatnim barom, restoranom, kuhinjom i dnevnim boravkom – i batlerom koji radi 24 sata dnevno. Ipak, uistinu spektakularan dio iskustva može se pronaći u prirodi koja okružuje ljetovalište.

Hotel je dizajniran da se integrira s prirodom koja ga okružuje, a ne da joj se nameće, a ima više terasa i vanjskih prostora koji najbolje prikazuju okolinu. Nigdje to nije očitije nego u dizajnu bazena koji nude širok pogled na okolnu džunglu. Način na koji su bazeni složeni daje im iluziju da lebde iznad džungle, i to tijekom dana i noći.

Prema Boutique Hotel Awards, odmaralište se ponosi tajnovitošću koju pruža svojim gostima – iako je poznato da neki lutajući majmuni navrate u posjet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 14:00