ODVAŽITE SE!

Ovo su najljepše ružičaste kuhinje koje će transformirati vaš dom

 Instagram/eat_drink_schluff
Tko kaže da ružičasta boja nije za interijere?

Ova dinamična i vedra pastelna nijansa savršeno pristaje u sve dijelove našega doma, ali često nismo dovoljno hrabri kako bismo ju 'ukomponirali' u svoj životni prostor. Ako ste spremni na određenu vrstu promjene u životnom prostoru, onda će vas ove divne ružičaste kuhinje sigurno inspirirati.

1. Kombinirajte ju s još jednom bojom

S obzirom na to da je svijetloružičasta dosta zagasita te sama po sebi nije previše upadljiva, možete ju bez problema kombinirati s još jednom, možda malo izraženijom bojom. U primjeru iznad možete vidjeti ružičaste i plave kuhinjske elemente koji se, iako na prvu pomisao potpuno drugačiji, zapravo savršeno uklapaju u ovaj kuhinjski prostor. Cijeli ugođaj dodatno 'upotpunjuje' i srebrna rasvjeta na stropu koja kuhinji daje određeni glamurozni štih.

2. Zadržite se na minimalizmu

Ako vam se ružičasta boja jako sviđa, ali svejedno niste spremni na neke značajnije promjene, minimalistički stil idealno je rješenje za vas. Ova kuhinja koja spaja bijelu i svijetloružičastu boju savršeno pristaje prostoriji nešto manje kvadrature. Kuhinjski otok također je zamišljen i kao stol za blagovanje, a na taj su način dizajneri nastojali što više iskoristiti unutarnji prostor. Ne moramo ni reći da im je to itekako dobro uspjelo.

3. Zlatni detalji u prostoru

Ružičasta boja naročito se dobro slaže sa zlatnim elementima, odnosno detaljima u prostoru pa tako isto nije iznimka ni pri uređenju kuhinje. Ovdje uistinu možete eksperimentirati pa tako odabrati zlatnu rasvjetu, kuhinjske uređaje, stolić, vazu ili sat. Za što se god odlučili, možete biti sigurni da će savršeno pristajati vašim ružičastim kuhinjskim elementima.

4. Ružičasti kuhinjski uređaji

Tko kaže da ružičasta mora biti temeljna boja u vašoj kuhinji? Umjesto da se bazirate isključivo na ovu nijansu, zašto ne biste pokušali nešto drugačije. Odaberite neku 'normalniju' podlogu poput bijele, crne ili plave boje, a dozu ružičaste unesite u prostor pomoću kućanskih uređaja. Ružičasti hladnjak, mikrovalna ili mikser 'osvježit' će vaš kuhinjski interijer.

5. Izaberite tek jedan ružičasti detalj

Ova kuhinja savršeni je prikaz kako tek jedan jedini detalj, u ovom slučaju to je kuhinjski otok, može preobraziti čitavu prostoriju te joj podariti dašak posebnosti. Naime, ružičasta boja ne mora biti glavna u vašoj kuhinji, tek jedan element može napraviti znatnu razliku.

Foto: Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. svibanj 2024 13:10