POKLON POD BOR

Ovog Božića svi su poludjeli za personaliziranim motivacijskim planerom hrvatskog brenda. Znamo gdje ga kupiti i po kojoj cijeni

Motivacijski planer

 www.magicbooklab.com

Kraj godine je pred vratima. Kakva god da nam je bila, zaslužuje da ju ispratimo sa stilom i onda hrabro i s puno dobrih želja, okrenemo stranicu i zakoračimo u novih 365 dana prepunih mogućnosti. Kako ih najbolje dočekati? Recept za to su opušteni blagdani bez stresa i vrijeme provedeno u krugu svojih najmilijih, a glavni sastojak božićni pokloni riješeni na vrijeme.

Svake godine mnoge muči odabir pravog božićnog poklona. Parovi traže dar kojim će osvojiti srce partnera, prijatelji poklon koji će razveseliti i zabaviti, traže se originalni pokloni za kolege i poslovne partnere, uspomene koje će raznježiti bake i djedove, znaci pažnje za mame, štosni darovi za tate… a u moru ponuda, zapravo se sve teže snaći i pronaći uistinu unikatan i kreativan dar. Mi smo pronašli nekoliko njih koji defintiivno spadaju u tu kategoriju.

Postoji kreativan tim koji je svoje poslovanje posvetio baš personaliziranim poklonima. I već šest godina uspješno ostvaruje taj cilj. Radi se Magical Book Labu, tvorcima personaliziranih foto knjiga, planera, albuma, spomenara i radosnica koji omogućuju svakome da sačuva uspomene na vrlo kreativan način i pretvori ih u darove protkane domišljatošću, osobnošću i ljubavlju.

image

Knjiga uspomena

www.magicbooklab.com

Novitet u ponudi je MotivateME – Motivacijski Planer! Ovaj planer dolazi u vodoravnom usmjerenju te je praktičnog formata A5, dok će tim Magic Book Lababaršunaste korice izraditi baš po vašim željama – personalizirati ih tekstom, ilustracijom, logotipom ili motivirajućim citatom. Želite li postići svoje ciljeve i ostvariti snove? Motivacijski Planer je savršen alat koji će vam pomoći da to postignete. Cijena mu je 33,05 € (249 kn).

image

Motivacijski planer

www.magicbooklab.com
image

Motivacijski planer

www.magicbooklab.com
image

Motivacijski planer

www.magicbooklab.com

U svojoj ponudi božićnih darova, Magic Book Lab ima za svakoga ponešto. Možete izraditi multimedijalne foto knjige koje će oduševiti sve mame, tate, bake i djedove. Radi se personaliziranim albumima u koje se digitalno prebacuju fotografije koje odaberete, a uz njih možete unijeti i željene citate, opise, posvete i poruke. Vaše personalizirane foto knjige mogu čak i „oživjeti“ putem QR kodova koji na mobitelima pokreću video zapise sa stranica albuma. A personalizirati možete sve, čak i meke, baršunaste korice i to natpisom ili ilustracijom.

image

Knjiga uspomena

www.magicbooklab.com
image

Knjiga uspomena

www.magicbooklab.com

Uspomene od malih nogu najvrjednije su uspomene od svih. Jedna od ideja kako ih sačuvati je Baby Book. Kreativci iz Magical Book Laba, osim fotografija u ovaj jedinstven foto knjigu mogu unijeti i dijagram rasta djeteta, mjesto za otiske dlana i stopala mališana, ilustracije, značenje imena djeteta i mnoge druge čarolije po dogovoru. Sličnim, a jednako posebnim personaliziranim darom možete iznenaditi i svoje prijatelje odabirom Radosnice za dijete ili spomenarom „Moj prvi dan škole“ za njihove male školarce. Nisu zaboravili čak ni četveronožne prijatelje, pa su tako svoju ponudu odnedavno upotpunili i personaliziranim spomenarom „Moj pas“ i multimedijalnim Pet Book-om.

Ako tražite simpatične i nešto manje božićne darove za veći broj dragih vam osoba, obavezno zavirite u ECOBamboo Kolekciju i razmislite o foto magnetima od bambusa.

image

Spomenar "Moj pas"

www.magicbooklab.com
image

Spomenar "Moj pas"

www.magicbooklab.com

Kako bi Novu godinu započela s osmijehom na licu, prijateljicu iznenadite originalnim motivateMe planerom za nadolazeću 2024. godinu s mjesečnim, tjednim i dnevnim rasporedom i inspirativnim i motivacijskim citatima koji će joj pomoći ostati fokusiranom na njene ciljeve.

Osim ovog najnovijeg planera iz Magic Book Lab kolekcije, tu je još i veliki izbor personaliziranih rokovnika, kalendara i planera idealnih za poslovne kolege, prijatelje i vama najmilije. Na vama je samo odabrati stil i dizajn koji najbolje odgovara osobi koju želite darivati, te dodati vašu osobnu notu i tako dar individualizirati i učiniti posebnim.

image

Pet planer

www.magicbooklab.com
image

Pet planer

www.magicbooklab.com

A za zaljubljene, šećer na kraju. Dizajnirajte samo svoj Love Book prepun uspomena ili svoje najljepšu fotografiju poklonite u drvenom okviru ili jedinstvenom setu nazvanom Buzz Foto Harmonika.

Više informacija o Magical Book Labu i čarobnim foto multimedijalnim knjigama i personaliziranim božićnim darovima saznajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 10:47