objekt žudnje

Oživite svoj radni prostor ovim zidnim organizatorom koji može biti i vertikalni vrt

 Cliclap od Innove
Cliclap od Innove nudi jedan novi način održavanja urednosti kombiniranjem kućnog vrtlarstva s organizacijom ureda

Mali prostori mogu brzo postati neuredni, a s obzirom, da sve više ljudi radi od kuće ponekad izgleda da se radno vrijeme samo povećava. Svi tražimo nove načine kako bi naši radni prostori ostali čisti i prohodni. Cliclap od Innove nudi jedan novi način održavanja urednosti kombiniranjem kućnog vrtlarstva s organizacijom ureda. Radni stolovi i uredi postaju sve zatrpaniji kako radni dan odmiče, što bi moglo dovesti do čestih ometanja, gubitka fokusa i produktivnosti te općeg kaosa i zabune. Prvijenac Cliclapa, modularnog uredskog zidnog organizatora, pomaže preuzeti sav taj nered nudeći bezbroj kombinacija magnetskih, zidnih organizatora koji se lako mogu montirati na bilo koji čvrsti zid ili površinu.

image
Cliclap od Innove
image
Cliclap od Innove


Bez obzira trebate li organizaciju u svom uredu, kupaonici, kuhinji ili bilo kojoj drugoj prostoriji, sve što trebate je okomita, čvrsta površina za postavljanje Cliclapa, a zatim prepustite svojim organizacijskim sposobnostima i potrebama ostalo. Cliclap dolazi s ljepljivom podlogom, četiri 3M trake, po jedna u svakom kutu, koje se pričvršćuje na željeni zid, a zatim postoji mnoštvo različitih, magnetskih modula za odabir i pričvršćivanje na svaki zidni nosač, koji nosi do 8 kilograma. Ugrađujući ljepljivu podlogu, korisnici mogu biti mirni znajući da bez obzira na sve njihovi zidovi neće biti oštećeni, što ga čini savršenim zidnim organizatorom za iznajmljene prostore poput stanova ili radnih prostora.

image
Cliclap od Innove
image
Cliclap od Innove
image
Cliclap od Innove


Alternativno, Cliclap se može pričvrstiti na bilo koji zid pomoću vijaka, pa ako je to trajniji prostor, Cliclap može visiti koliko god želite. Magneti, jednom pričvršćeni na pripadajući zidni nosač, mogu držati do četiri kilograma svaki, a korisnici mogu birati između različitih spremnika koji odgovaraju različitim organizacijskim potrebama: kopče, kuke, posude, podloge za pisanje, ploče od pluta, police, mape za dokumente, vješalice, a i pladnjevi su jedna od opcija.

image
Cliclap od Innove


Posude dolaze u pet varijacija, uključujući posudu za sadnju. Kako bi iskoristili Cliclapovu vertikalnu vrtnu značajku, dizajneri su implementirali uporabu PAFCAL-a, organskog i recikliranog proizvoda napravljenog od kombinacije spužve i mljevene tvari koji bitno zamjenjuje neuredno i blatnjavo biljno tlo zahvaljujući spužvastom materijalu koji upija vodu za buduću i dosljednu prehranu biljke. Korištenjem ove vrste njege biljaka, Cliclap je omogućio uključivanje vertikalnog vrtlarstva kao jedne od funkcija ovog zidnog organizatora.

POGLEDAJTE VIDEO!



Cliclap je alternativa tradicionalnom stolnom spremištu i dugotrajno visi na bilo kojoj površini. Dakle, kada je u pitanju organiziranje vlastitog malog prostora, bilo da je to vaša radnja u garaži, vaš umjetnički studio u dvorištu ili kućna učionica, Cliclap neće zauzeti nikakav prostor na podu ili na stolu, ili više nego što mora - samo taj prazan prostor na zidu koji ionako nitko ne koristi. Podržite Cliclap na Indiegogo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. travanj 2024 09:47