BENJAMIN BRUSH

Pametna četkica koja prati koliko dugo perete zube

 

Benjamin Brush je prva električna četkica koja vas tjera na ples i zabavu dok perete zube! Tvrtka BleepBleeps na tržište je izbacila pametnu glazbenu četkicu koja prati vaše navike pranja zubiju, a koju su osmislili u suradnji s industrijskim dizajnerima iz studija MAP. Cilj ove suradnje bio je osmisliti četkicu za zube veselih boja i jednostavnog izgleda kako bi potaknuli djecu da peru zube.


Benjamin Brush silikonska četkica za zube oduševljava i ugrađenim malim vodootpornim zvučnikom pomoću kojeg možete slušati muziku sa svoga mobitela pomoću BleepBleeps aplikacije. Četkica također vibrira svakih 30 sekundi kako bi podsjetila korisnika da pomiče četkicu i očisti sve zube tijekom propisane dvije minute njenog rada.



U tijelu četkice nalazi se sonični motor koji napaja četkicu, a proizvodi i tisuću malih udaraca u minuti kojima se pomiče tekućina među zubima i uklanja zubni plak. Sam motor puni se pomoću USB-a. Jarke boje i različiti završetci koji se mogu mijenjati čine četkicu vizualno privlačnom, a završetci su izrađeni od jednog komada mekog silikona koji pomaže spriječiti pretjerano četkanje i štiti caklinu.



Aplikacija koju korisnici upotrebljavaju za puštanje glazbe prati navike korisnika, a nagrađuje bodovima ispravno trajanje četkanja i redovitost čime se pranje zubiju može pretvoriti u natjecanje među članovima obitelji. Ova zabavna četkica može se trenutno naručiti preko stranice Kickstarter za 50 dolara odnosno oko 300 kuna.


Izvor: Dezeen

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 03:31