Atelje na br. 1

Pasica kasica - humanitarna pop-up radionica izrade Superzdjelica za ljubimce

 Sanjin Kaštelan
Superzdjelice su jednostavno super! Evo zašto vaš pas (ili mamin, susjedov, frendov) mora imati barem jednu Izradom personalizirane zdjelice za svog ljubimca učinit ćete pravo malo dobro djelo za napuštene pse

Nakon prošlogodišnje prve pop-up radionice izrade Superzdjelica – personaliziranih keramičkih zdjelica za ljubimce, čiji je prihod u cijelosti doniran odabranom azilu za napuštene pse, Pasica kasica i Atelje na br. 1 sastaju se ponovno s istim dobrim ciljem.

Sanjin Kaštelan

Ako želite učiniti malo dobro djelo za pse u azilima, pridružite se ovoj kreativnoj akciji i u ponedjeljak, 11. studenog u Ateljeu na br. 1 ne propustite pop-up radionicu keramike posvećenu izradi Superzdjelica. Uz to što ćete razveseliti svog ljubimca (ili maminog, susjedovog, frendovog ili imaginarnog) novom keramičkom zdjelicom s vašim potpisom, pomoći ćete i manje sretnim psima koji nemaju svoj dom.

Sanjin Kaštelan

Ovo je, također, i sjajna prilika da se upoznate s keramikom i kreativno zabavite. Superzdjelice su najposebnije zdjelice jer na cijelom svijetu ne postoje dvije iste, najosobnije jer ih vlastitim rukama izrađuje vlasnik za svog četveronožnog najboljeg prijatelja, ali i najbolje jer pomažu napuštenim psima – baš svaka Superzdjelica koju izradite pomoći će (najmanje) jednom usamljenom psu bez krova nad glavom.

Petar Santini

Radionica će se održati u Ateljeu na br. 1 (Ulica Republike Austrije 1, 1. kat) u ponedjeljak, 11. studenog od 18 do 21 h. Sudjelovanje na radionici moguće je uz prethodnu prijavu i donaciju u iznosu od 200 kn koja odlazi ravno u šape pasa iz Azil Prijatelji Čakovec.

Sanjin Kaštelan

Za radionicu nije potrebno prethodno iskustvo, a ni godine nisu važne – samo veliko srce i dobra volja. Broj mjesta je ograničen, stoga požurite s prijavom na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Psi su, naravno, dobrodošli!

Naslovna fotografija: Sanjin Kaštelan / ilustracija: Hana Tintor

Više informacija: www.laboratorijzabave.hr // Facebook @pasicakasica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. prosinac 2022 11:03