MOŽETE LI IM ODOLJETI?

Peropon, posude koje hidriraju biljke iz svojih malih zdjelica s vodom

 

Čini se da danas imamo sve osim vremena pa ne čudi da su nam često upravo biljke zadnje na popisu obaveza. No, postoji rješenje!

Ako želite uljepšati svoj dom, a ulazite u skupinu koja zbog silnih obaveza zaboravlja na svoje zelene ljubimce, internet trgovina Firebox ima liniju praktičnih i simpatičnih posuda s likovima životinja koje ne samo da će lijepo pristajati uz vašu biljku već će ju i zalijevati. Da, da dobro ste čuli! Posude su dostupne u četiri divna dizajna - mačka, pas, žaba i panda i svaka će održavati vaše biljke dobro hidriranim.

Najupečatljivija osobina ovih keramičkih posudica je super dugi realistični jezik, sličan gmazovima Pokémon Licking. Povezana je s tlom koje biljku drži na leđima, a kako jezik upija vodu, dovodi vodu u tlo kako bi biljka dobila potrebnu hranu.

Osim toga, ovi se posudice za biljke prekrasan ukras.

Svaka posuda dolazi s vlastitom vrstom biljke umetnutom na vrhu glave, pa mačka ima biljku divljih jagoda, pas ima biljku djeteline, žaba ima biljku metvice, a panda ima biljku bosiljka. Možete posaditi ponuđene biljke ili napraviti slatku kolekciju vlastitih omiljenih biljaka.

Prema Firebox stranici , ove maštovite posudice Peropon Drinking Animal Planters za uzgoj biljaka su samodostatne i pomoći će vam da iskoristite prednosti minijaturnih biljaka koje u prostor također unose kisik i slatke mirise "bez da ste pomakli prstom". Uz gutljaj jezika, vašim će biljkama dati potrebnu prehranu.

Svaka narudžba uključuje: kutiju s keramičkom posudom, sjeme, tlo i posudu za vodu, a posuda je veličine 7 cm (š) x 7,5 cm (v) x 10 cm (d).

Sve što trebate učiniti je posaditi sjeme u posudu napunjenu zemljom, namočiti jezik u posudu s vodom i pustiti Peropon da se pobrine za ostalo.

Posudu postavite na mjesto izloženo sigurnoj količini sunčeve svjetlosti, poput prozorskog okvira ili stola, a posudica sa životinjom će se pobrinuti da vaše biljke rastu zdravo i lijepo.

Kakav fantastičan izum!

Cijena? 82 kune.

Više na: www.firebox.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 14:28