MADE IN CROATIA

Personalizirani zidni satovi od epoxy smole idealan su poklon za razne prigode. Pogledajte ove s potpisom hrvatskog brenda

 M and M Resin Art For You
Prijateljice Mihaela i Martina okupljene pod zajedničkim nazivom M and M Resin Art For You otkrivaju što imaju od novih proizvoda i tko su njihovi najčešći kupci

Hrvatski brend M and M Resin Art For You, nastao je krajem 2020. godine. U doba COVID-a, kada je cijeli svijet stao. Osnivačice brenda, prijateljice Mihaela i Martina, tada su odlučile dokazati da riječ smola ne označava uvijek nešto nepoželjno u životu, nešto u što čovjek ne želi upasti, nego upravo suprotno - označava nešto lijepo i poželjno!

image
M and M Resin Art For You
image
M and M Resin Art For You
image
M and M Resin Art For You

Svoje proizvode Mihaela i Martina izrađuju od epoxy smole. Ovaj materijal privukao ih je zbog svog sjaja i raznovrsnih načina izrade te svestranog korištenja.

image

Prijateljice Mihaela i Martina iz brenda M and M Resin Art For You

Tomislav Bajcer

-Uz boje, šljokice i sjaj iz epoxy smole može se napraviti bezbroj stvari. Ona se može koristiti na drvu, staklu, plastici. Kroz ove dvije i pol godine imale smo jako puno projekata (npr. izrada zahvalnica za vjenčanje, očuvanje vjenčanog buketa, izrada satova za vjenčane kumove, izrada posebnih predmeta za krsne kumove.) Jako nas veseli kad nas kontaktiraju za izradu nečega posebnog i originalnog za važnu osobu - otkrivaju Mihaela i Martina koje kažu kako u posljednje vrijeme najviše izrađuju zidne satove, ali i pladnjeve, daske za serviranje, podloške, etažere i slično.

image
M and M Resin Art For You
image
M and M Resin Art For You

-Sve volimo izrađivati, no nekako su nam najdraži zidni satovi po narudžbi. Radile smo i dosta predmeta koji su za posebne prilike i to nam je također uvijek jako zanimljivo, jer sa svakom novom narudžbom imam i novi izazov u kojem pomičemo svoje granice kreativnosti. Pošto svoj rad možemo personalizirati izradile smo sljedeće: sat za odlazak direktora u mirovinu sa porukom, dasku za serviranje s porukom zaposlenika prema direktoru, pladanj za vjenčanje s porukom od kumova itd...-sa smješkom pričaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. ožujak 2024 11:30