top 5

Pet dragih predmeta iz doma u centru Zagreba poznatog PR stručnjaka Mate Rončevića

 John Pavlish
“Svaku nedjelju sam redovni gost na sajmu antikviteta, a tamo sam nabavio neke genijalne stolce”

Mate Rončević već gotovo 13 godina radi u agenciji PRiredba koja se bavi odnosima s javnošću i organizacijom evenata, specijaliziranih posebno za lifestyle. Kaže da je kulturu i sve oblike umjetnosti u svom poslu dobro upoznao, zaljubio se u njih te zavolio sve umjetničke forme. Danas Mate niti jedan dan ne može zamisliti bez konzumiranja kulturnog i umjetničkog sadržaja ili forme jer, govori, od kulture se raste. Inače, Mate Rončević, osim što je dobro poznat i omiljen PR stručnjak, slovi za jednog od najstajliš PR-ovca u Hrvatskoj. Njegove odjevne kombinacije definitivno ostaju u pamćenju pa nije rijetko da je Mate i čest gost u modnim magazinima i portalima. Mi smo ga zamolili da nam u svom domu u centru Zagreba odabere pet predmeta koji mu puno znače. Evo što je odabrao...

image
Mate Rončević

1. KNJIGA “SHERIFF & CHERRY”

Kako sam veliki zaljubljenik u modu i rad rovinjskog genijalca Maura Massarotta, izdvojio sam i knjigu “Sheriff & Cherry” kojom je njegov istoimeni brend proslavio 10 godina rada i ima njegovu osobnu posvetu, što je čini još posebnijom za mene.

image
John Pavlish

2. FOTOGRAFIJA

Na poslu sam odradio mnogo izložbi. Jedna od fotografija koja krasi moj stan je ona mog prijatelja John Pavlisha iz serije “Beauty Within” koju smo zajednički odradili, a Judita Franković omiljena mi je glumica. Posebno volim tu fotografiju i projekt.

image
Mate Rončević

3. STOLAC

Niti jedna nedjelja ne prođe da ne odem na Britanac na sajam antikviteta, gdje sam nabavio brojne stolce koji su mi omiljeni namještaj u stanu.

image
Mate Rončević

4. BLAGDANSKI VIJENAC

Vijenac od Saše Šekoranje koji sam sam sebi darovao za useljenje u stan. Iako prigodan, kod mene je izložen cijelu godinu jer je personaliziran porukom u koju pogledam svako jutro kad se probudim.

image
Mate Rončević

5. SKULPTURA

Kada sam slavio 10 godina rada u agenciji, kolege su mi darovali skulpturu akademskog kipara Hrvoja Dumančića. Ta skulptura se zbog bijele boje i oblika idealno uklopila u moj životni prostor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 13:43