INTERIJERI S WOW EFEKTOM

Plave i sive kuhinje koje će vas inspirirati na uređenje

 

Kombinacija plave i sive u posljednje je vrijeme jedan od najvećih trendova u uređenju kuhinjskih prostora. Osim što izgleda sjajno, kombinacija ove dvije nijanse pristaje gotovo svakom stilu uređenja, bez obzira na to je li riječ o rustikalnom, industrijskom, mnimalističkom, modernom ili pak onom suvremenom.

Hladna plava boja kuhinje može uravnotežiti sivu nijansu zidova, ali također i unijeti određenu 'živahnost' u sam interijer. Isto tako, s obzirom na to da se radi o inače vrlo srodnim bojama čišćenje je jednostavno, a idealne su i u kombinaciji s bijelim elementima ili nekim drugim svijetlim uzorcima.

Plavu i sivu boju u interijeru možete kombinirati na različite načine. Posebno su atraktivni plavi kuhinjski ormarići i elementi te siva boja otoka i/ili blagovaonskog stola i stolaca. Za koju se god kombinaciju odlučili, možete biti sigurni da nećete pogriješiti jer su to boje koje uistinu idu zajedno u svakom mogućem pogledu.

Rijetko se kuhinjski setovi i zidovi izrađuju u istom tonu. Naime, to često zna izgledati dosadno i upravo je zato ova dobitna kombinacija plave i sive pun pogodak. Pozadina bi uvijek trebala biti barem malo drugačija pa je tako idealno, ako je primjerice sam namještaj uređen u svijetlim sivim bojama, onda je zid iza njega najbolje oblikovati u tamnijoj plavoj nijansi.

Izvor i foto: DigsDigs.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. ožujak 2024 07:30