9 KREATIVNIH IDEJA

Pločice u kupaonici: da ili ne?

9 kreativnih ideja koje će vas uvjeriti da su pločice pravi ključ za stvaranje kupaonice vaših snova. Jeste li spremni saznati zašto?

Od stakla ili keramike, pločice daju karakter i dubinu kupaonici, ali se također mogu koristiti za ukrašavanje malih uglova ili detalja prostorije. Sofisticirane, elegantne, ponekad vintage ili vrlo suvremene, poboljšavaju vašu sobu za opuštanje i osvjetljavaju interijer. Evo 9 razloga koji će vas uvjeriti da je dobro koristiti pločice u kupaonici.

Malo magije

Da, pločice možete kombinirati u jednom dijelu poda sa zavodljivim i tretiranim parketom. Odaberite one šesterokutne, kvadratne ili male.

Kao pod vodom

Obloga s pločicama savršeno je za tuširanje. Ovdje se možete zabaviti sa svojim omiljenim uzorkom.

Romantični detalji

Također možete koristiti pločice za ukrašavanje malih detalja kupaonice.

Crno i bijelo

Ponekad je teško pronaći pravi ključ da bi se dobila prava crna i bijela kupaonica, ali klasični kvadratične pločice od 10 cm čini se da su savršeno rješenje. U kupaonicu dodajte vintage hidromasažnu kadu i kristalni luster i gotovi ste.

Mozaik i biljke

Pločice su vrlo lagane za čišćenje i zato su idealne za postavljanje u kupaonicu, iz čistog higijenskog razloga. Možete si čak priuštiti stvaranje suspendirane džungle i uvijek imati lijepu kupaonicu kao prvi dan.

Cvijeće

Uz male pločice možete se zabaviti s oblicima i bojama. Ako, na primjer, želite ponoviti tipični vintage cvjetni uzorak na podovima iz sedamdesetih godina, samo pronađite uzorak pravog oblika i odaberite boju koja vam najviše odgovara.

Kao na odmoru

Na tržištu postoji bezbroj različitih tekstura koje oponašaju različite krajeve poznate po izradi pločica. Tako vaša kupaonica može izgledati kao da ste na Siciliji, ili u Maroku, ili zašto ne u Portugalu.

Mikro pločice

Jedno od naših najdražih rješenja je sitni heksagonalni uzorak, koji se savršeno uklapa u stvaranje romantičnog i starinskog zida. Ukrasite ostatak sobe s laganim drvom, sjajnim mesingom i cvijećem za pravu oazu svjetla.

Mramorne pločice

Svijet je pun mramornih mozaika. Odaberite svoju omiljenu teksturu i uživajte u njegovoj zavodljivosti.

Foto: Pinterest

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 09:44