Objekt žudnje

Pod hitno vam treba bar za posao, zabavu ili kućne aktivnosti? Ova tvrtka dostavlja brodske kontejnere koji izgledaju jako cool

 MOMOCO/FERRARI/PROFIMEDIA/MOMOCO/FERRARI/PROFIMEDIA

Tvrtka Momoco (Tajland) pretvara stare brodske kontejnere u barove i kafiće koje samo treba postaviti i uključiti u uređaj spreman za rad. Proizvođač Momoco kaže da su jedinice u potpunosti spremne i da bi mogle biti pokrenute za nekoliko sati. Tako oni kojima treba pod hitno ovakav jedan, mobilni bar mogu dobiti gotovu stvar u vrlo kratkom vremenu. I zapravo spremnu za rad istog trenutka. Objekt/jedinica od gotovo 15 četvornih metara uključuje pult s policama i vratima, stolce, vanjske stolove i stolce. Interijer i eksterijer imaju moderne održive završne obrade.

image
MOMOCO/FERRARI/PROFIMEDIA/MOMOCO/FERRARI/PROFIMEDIA
image
MOMOCO/FERRARI/PROFIMEDIA/MOMOCO/FERRARI/PROFIMEDIA

Kontejneri su obojeni visokokvalitetnom bojom otpornom na abraziju i kompatibilnom, koja je otporna na UV zračenje i izuzetno izdržljiva, uključujući prostor za sjedenje na krovu, ograde, stepenice, prednju palubu i znak bara. Standardno dolaze i izolirani s polistirenskim izolacijskim pločama u zidovima i stropu. Tu je aluminijski neklizajući pod plus odvod i dovod za sve instalacije i opremu. Više možete saznati ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. svibanj 2024 19:35