Genijalno!

Pogledajte kako napraviti ove elegantne pomoćne stoliće od plastičnih zdjela u par minuta!

 TITOK/@Easy Interieura
Ako tražite šik stolić za svoju spavaću ili dnevnu sobu, morat ćete izdvojiti stotinjak eura u trgovini namještajem

Ili možete slijediti korake korisnice TikToka @easyinterieur, koja je stvorila pomoćne stoliće za svoju spavaću sobu u nekoliko minuta koristeći plastične tanjure, zdjelice, vruće ljepilo i nešto boje u spreju.

Melike, influencerica sa sjedištem u Berlinu i guruica životnog stila @Easy Interieura, podijelila je proces izrade svojih DIY pomoćnih stolića. Pištoljem za vruće ljepilo pričvrstila je dna i vrhove nekoliko zdjela te tanjur na gornju zdjelu kako bi stvorila visoki pomoćni stol, dok je za niži stolić koristila dvije manje zdjele.

Iako su mogućnosti beskrajne, nove kreacije je premazala zlatnom bojom u spreju. Ako ste kupili zdjele i tanjure koji odgovaraju vašoj shemi uređenja, možete preskočiti ovaj korak i napraviti svoje nove ukrasne stolove za nekoliko minuta. Naravno, vrijedi napomenuti da ovo nisu najčvršći komadi namještaja, stoga budite oprezni kada ih premještate ili pohranjujete predmete na njih.

Njezin je video postao viralan na TikToku i Instagramu, prikupivši gotovo 24 milijuna pregleda na TikToku i više od 60.000 lajkova na Instagramu. S tisućama komentara na svakoj platformi, jasno je da i s minimalno ulaganja možete sami napraviti upečatljiv komad namještaja za svoj dom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 11:53