Odišu elegancijom

Pogledajte kakve je ormariće odabrala za svoju kuhinju američka glumica Jennifer Aniston

jenniferaniston
 Jennifer Aniston
Američka glumica Jennifer Aniston jedna je od rijetkih holivudskih zvijezda koja svoj privatni život drži podalje od društvenih mreža

Od svoje prve objave na Instagramu u listopadu 2019. godine do danas, Jennifer je u dvije godine objavila svega 59 postova. Međutim, kad god objavi neku fotografiju, izazove veliko zanimanje brojnih obožavatelja.

Tako je prošli tjedan glumica na svom Instagram profilu podijelila video u kojem prikazuje svoj omiljeni recept za smoothie za doručak, uz pjesmu "Lovely Day" Billyja Withersa.

"Dobro jutro", napisala je Aniston uz video koji je prikupio više od dva milijuna lajkova.

Iako smoothie izgleda apsolutno ukusno, u kuhinji koja je jednako impresivna našu su pažnju privukli kuhinjski ormarići bez ručkica.

I gornji i donji ormarići dizajnirani su bez ručka, a stvaraju ultra moderan izgled koji odiše sofisticiranošću.

Ova vrsta suvremenog minimalističkog dizajna bila je iznimno popularna tijekom 1960 -ih i 1970 -ih godina prošlog stoljeća, a posljednjih godina doživjela je veliki povratak, jer daje elegantan, bezvremenski i čist izgled svakom prostoru.

Sigurno se pitate kako se otvaraju? Ovaj inovativni dizajn, zapravo ima jednostavan koncept. Ormarići imaju J-utore koji služe za otvaranje i zatvaranje, a ugrađuju se umjesto ručka u vrata ili ladicu.

Osim suvremenog dizajna, ormarići bez ručki imaju još mnogo dobrih strana, uključujući poboljšanu sigurnost i dodatni prostor, jer nemaju prevjesnih ručki. Također daju lagan i prozračan osjećaj kuhinji, što je osobito korisno ako imate mali prostor ili kuhinju otvorenog tlocrta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 20:04