Organiziraj se

Pogledajte kalendar od Lego kocaka!

Oduševljeni smo ovim kalendarom!!!! I mi ga želimo napraviti...

Bolja organizacija jednako bolji život. Potaknut tom krilaticom, Vitamins dizajn studio iz Londona napravio je zidni kalendar od Lego kocaka.

Odmah nam se svidio!

Željeli su se bolje organizirati, a ništa poznato nije im bilo dovoljno dobro. Shvatili su da im treba kalendar koji će biti “velik i vidljiv”, siguran, fleksibilan, kalendar kojem se može pristupiti s bilo kojeg mjesta te koji radi online i offline. Lego kocke bile su najbolje rješenje. Postavili su veliku plastičnu ploču na zid u uredu i krenuli s organiziranjem. Svaki dan je dobio svoju rubriku, svaki projekt svoju Lego boju, a svaki zaposlenik vlastiti Lego lik. Ono što su dobili je tromjesečni interaktivni kalendar. Da, dobro ste čuli!

U svakom trenutku svi zaposleni uključeni u projekt mogu znati gdje se nalaze članovi tima i u kojoj je fazi posao, i to samo fotografiranjem ploče pametnim telefonom. Zvuči jednostavno, zar ne?

Evo kako to točno ide.

Fotografirajte tromjesečni kalendar bilo kojim pametnim telefonom. Softver skenira slike i traži položaje boja svake kocke, a zatim se spaja na Googleov kalendar.

Snimljena fotografija šalje se na posebnu e-mail adresu, a svi događaji i imena sinkroniziraju se s online digitalnim Googleovim kalendarom ili iCall-om.

Vitamins Studio koristi Lego kalendar već godinu dana i jako je zadovoljan.

Kako se sviđa vama?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 10:53