GLAMUROZNA PROSLAVA

Pogledajte tko je sve bio na 20. obljetnici agencije Eurovilla u klubu Mint

Kada smo pokretali posao, nismo se nadali da ćemo slaviti okruglu godišnjicu uz toliko prijatelja i klijenata, kaže Sergio Serdarušić

Proslava 20 godina uspješnog rada Euroville, vodeće hrvatske agencije za poslovanje nekretninama, okupila je brojne prijatelje i poslovne partnere u klubu Mint. Pozivu na ovu veliku i važnu obljetnicu odazvali su se mnogobrojni poznati i ugledni gosti, među kojima su Izabel Kovačić, Maja Šuput, Nenad Tatarinov, Dalibor i Jasmina Bagarić, Ana Volk, Mladen Duduković, Goran Vlaović, Gordan Giriček, Nikola Milojević, Joško Jeličić, Nikolina Ristović i mnogi drugi. Uzvanici su uživali u odličnoj atmosferi i glazbi za koju su se pobrinuli Dino Purić, Mate Grgat, Nina Badrić i Saša Matić.

image

Dina i Sergio Serdarušić

DARKO TOMAS/CROPIX
image

Borna Kotromanić

DARKO TOMAS/CROPIX

"Kada smo prije 20 godina pokretali posao, nismo mogli ni sanjati da ćemo jednoga dana slaviti okruglu godišnjicu uz toliko dragih prijatelja, partnera, klijenata i kolega. Danas je baš takav dan i zato smo presretni. Iza dva desetljeća uspješnog poslovanja uvijek stoji jako puno rada i ulaganja, ali sjajan je osjećaj znati da smo svojim radom i trudom stvorili tvrtku koja je jedan od lidera u svom segmentu poslovanja", rekao je Sergio Serdarušić, vlasnik Euroville.

image

Sergio Serdarušić, Izabel Kovačić i Dina Serdarušić

DARKO TOMAS/CROPIX
image

Iva Jerković

DARKO TOMAS/CROPIX

Eurovilla je nastala 2002. godine kao mala obiteljska tvrtka u kojoj je od prvog dana fokus bio na osobnom pristupu svakom klijentu i svakoj nekretnini. Od samih početaka Eurovilla posebnu pažnju pridaje razumijevanju klijentovih potreba, a cilj je uvijek isti: uspješan pronalazak savršene nekretnine za klijenta. Ta joj je filozofija poslovanja u 20 godina donijela preko 20.000 zadovoljnih klijenata i lidersku poziciju. U svojih 20 godina tvrtka Eurovilla izdala je prvi oglasnik za nekretnine, napravila mnoge stambene i poslovne projekte, sudjelovala u mnogim investicijama i realizirala tisuće kupoprodaja i najmova na području Hrvatske. Danas Eurovillin tim broji 65 stručnjaka različitih profila: od licenciranih agenata za nekretnine, stručne pravne službe, menadžera, voditelja ureda, marketinških stručnjaka i vrsnih programera do profesionalnih fotografa.

image

Ivana i Robert Bukvić

DARKO TOMAS/CROPIX
image

Lana Bedeković Rosandić sa suprugom

DARKO TOMAS/CROPIX
image
DARKO TOMAS/CROPIX

Osim u Zagrebu, prisutni su i na obali, u Istri i Dalmaciji. Podružnice u Rovinju, Zadru i Splitu klijentima pružaju usluge jednake kvalitete i brzine kao u Zagrebu. Tim Euroville najavljuje i niz noviteta na kojima trenutno rade, a koji će dodatno unaprijediti tržište. Tako će među prvima uvesti i procese pogonjene umjetnom inteligencijom kako bi se klijentima ubrzalo i poboljšalo traženje idealne nekretnine. Osim ulaganja u tehnologije, ulažu u ljude - ne samo u agente, već i u pravni tim, koji je ključan u uspješnom, ali često i kompleksnom procesu kupoprodaje. Upravo je na ovaj način ta agencija stekla povjerenje velikog broja klijenata.

image

Marko Grubnić i Nikolina Pišek Ristović

DARKO TOMAS/CROPIX
image

Mladen Miličić i Mladen Duduković

DARKO TOMAS/CROPIX
image

Nina Badrić

DARKO TOMAS/CROPIX
image

Rita Rumora, NIka Kamenski, Ksenija Kamenski

DARKO TOMAS/CROPIX

- Eurovilla se bavi posredovanjem pri prodaji, kupnji i najmu nekretnina. Naše poslovne aktivnosti uključuju i privlačenje stranih kupaca, investitora i developera, kao i pružanje stručne podrške i savjetovanja. Temelj našeg poslovanja su know-how, iskustvo, lokalna ekspertiza i stručan tim bez kojeg ovakav uspjeh ne bi bio moguć - istaknula je Dina Serdarušić, COO Euroville.

image

Mirela Miškić (lijevo), Hanza media

DARKO TOMAS/CROPIX
image

Tomislav Zovko i Tom Krajačić

DARKO TOMAS/CROPIX
image

Goran Vlaović (lijevo), Ivana Mišura i Natalija Prica (u sredini desno)

DARKO TOMAS/CROPIX
image

Ivana Prkačin, Nikola Milojević Antea Kodžoman

DARKO TOMAS/CROPIX

Svojim klijentima, dodaje, pružaju personaliziranu uslugu najviše kvalitete, visoke standarde u prodaji i kupnji, kao i poslovne vrijednosti poput integriteta, stručnosti i diskretne usluge.

- Drago nam je da smo sve poslovne partnere i zaposlenike uspjeli okupiti u ovako velikom broju u neformalnom okružju te im na taj način zahvaliti na povjerenju i lojalnosti koje su nam ukazali - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. ožujak 2024 16:06