Ispod bora stavite originalno

POKLON ZA PET Autentične torbe i kape poznatog domaćeg brenda Lefthanded

 

Ako ovoga Božića za dragu osobu tražite nešto posve posebno, autentično, upečatljivo, drugačije, personalizirano, ukratko - nešto što ima prepoznatljivost i baš je onako cool, predlažemo da zavirite u ponudu domaćeg brenda Lefthanded.

- Brend je naširoko poznat po torbama, ali trenutačno u ponudi imamo i zimske kape - otkriva Viki Vičić, osnivačica brenda i jako simpatična kreativna dizajnerica čiji rad već jako dugo pratimo i cijenimo.

Osnivačica brenda Viki Vičić kaže kako u radu voli iskoristiti trenutačnu misao ili isječak iz komunikacije, ponekad neki iskaz u humornom obliku

Viki nam priča kako je od izrade prvih torbi imala viziju što želi cijelom ovom pričom postići, što želi reći, poručiti, kako sve to treba izgledati te kojim se smjerom želi kretati.

Ovaj brend spaja žarke boje, jednostavne forme i izjave, stripove, humor i sarkazam

Ime brendu, Lefthanded, dala je jer je ljevakinja pa joj se ta povezanost učinila prigodnom i zgodnom. Ovaj brend, kaže, spaja sve što voli: jasne, žarke boje, geometrijske oblike, jednostavne forme i izjave, stripove, pop-art kulturu, humor i pomalo sarkazam.

- U poslu funkcionira prema formuli: boje - geometrija - misao. Volim iskoristiti trenutačnu misao ili neki isječak iz komunikacije, ponekad neki iskaz u humornom obliku. Uvijek se zalažem da tekst, koji je važan dio mojih proizvoda, bude iz vlastite glave, a ne s pretraživača. Bolje je i iskrenije - smatra Viki koja proizvode sa svojim potpisom uvijek samostalno ručno oslikava.

Sve proizvode brenda možete pogledati na njihovoj Facebook stranici Lefthanded.

Foto: Lefthanded

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 13:13