savjeti feng shui stručnjaka

Položaj radnog stola snažno utječe na poslovni život: Ovo je idealan položaj, a evo od kojeg materijala nikako ne bi smio biti

 AILIKE CREATIVE/PANTHERMEDIA/PROFIMEDIA/AILIKE CREATIVE/PANTHERMEDIA/PROFIMEDIA

Ako želite dati poticaj svom poslovnom životu, možete pogledati što se događa u ovom dijelu vašeg doma i napraviti neke promjene. Postavljanje vašeg stola je najvažniji dio postizanja dobrog uredskog Feng shuija. Pa, krenim oredom.

Radni stol

Prvo, pobrinite se da imate namjenski stol, što predstavlja stabilnu karijeru. Ako svoj radni stol možete staviti u zasebnu prostoriju koja služi samo za rad, to je idealno. Međutim, to često nije moguće. Ako svoj stol trebate smjestiti u višenamjenski prostor, pokušajte odabrati bilo koju drugu sobu osim spavaće sobe. Ako je radni stol u spavaćoj sobi jedina opcija, učinite sve što možete kako biste odvojili prostor pregradom, policom za knjige ili zavjesom i svakako pospremite svoje radne predmete na kraju svakog dana, prenosi Alo.

image
/SHUTTERSTOCK

Postavite svoj stol za uspjeh

Da biste stvorili dobar Feng shui ambijent, trebali biste se pobrinuti da vaš radni stol bude u zapovjednom položaju. To znači da možete vidjeti sobna vrata dok sjedite za svojim stolom, a da niste izravno u liniji s vratima. To vam omogućuje veću kontrolu nad vašim životom i karijerom jer možete vidjeti sve što vam dolazi. Zapovjedna pozicija djeluje i na podsvjesnoj razini, čak i ako ne očekujete goste u kućnom uredu, piše The Spruce.

Stvorite dobar protok

Obratite pozornost na protok u svom uredu. Ima li dovoljno prostora oko vašeg stola? Postoje li prepreke koje vas sprječavaju da lako dosegnete stolicu? To bi moglo predstavljati blokade. Ako primijetite fizičke blokade ili prepreke, pogledajte možete li ih ukloniti ili preurediti.

image
KATARZYNABIALASIEWICZ/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Odaberite najbolji stol

Kada je riječ o odabiru stola, odaberite onaj koji je čvrst, što će vam pomoći da stvorite veću stabilnost u svojoj karijeri. Idealno bi bilo izbjegavati stolove sa staklenom radnom površinom, prenosi magazin Novosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 18:39