ADELE ZNA SVE!

Popularna pjevačica video spotom pokrenula novi trend: Ove godine sjedimo na ovim stolcima

 Columbia Records
Adele je to opet učinila! Posljednji glazbeni video donosi kako ćemo stilizirati dom

Postoji li nešto što Adele ne može učiniti? Nakon što je objavila glazbeni video koji predviđa najnoviji trend interijera, album broj 1 i kultni koncertni specijal, vratila se s još više vizualne i slušne inspiracije. Također, izgleda da nam je u najnovijem uratku odlučila pokazati na koji stolcima ćemo sjediti ove godine.

Adelein najnoviji video za pjesmu “Oh My God”, mistični crno-bijeli snimak u kojem se pjevačica miješa s glumačkom postavom doista privlači pozornost, ali ono što je okupiralo našu pažnju bila je mješavina klasičnih blagovaonskih stolaca koji su rasprostranjeni po cijeloj sceni. Donoseći različite dizajnerske ere i stilove, stolci djeluju kao rekviziti, garniture (i da, čak se i zapale pred kraj).

Ali ovakva zbirka različitih stolaca nije samo za glazbeni video. Također je idealan način da dodate karakter i eklektičnu mješavinu vašem stolu u blagovaonici i zapravo cijelom domu. A kako ovaj video nastavlja skupljati preglede, predviđamo da bi to mogao biti samo još jedan novi trend dizajna zahvaljujući ovoj velikoj umjetnici.

Želite li vidjeti kako u svoju blagovaonicu možete postaviti mješavinu stolaca inspiriranih videom "Oh My God"? U nastavku saznajte savjete i odabire – inspirirajte se i donesite dašak osobnosti svom blagavaonskom stlu.

1. Kombinirajte stolce a koji su slične visine

Ne želite da je jedan stolac viši ili niži od svih ostalih. Stoga provjerite jesu li sve visine sjedala slične.

2. Nemojte se bojati miješati stilove

Sve dok su oblici komplementarni (krivulje ili ravne linije uparene sa sličnim) ili su tonovi boja slični, možete miješati kombinacije u različitim stilovima i razdobljima.

3. Odlučite se za parove

Korištenje para svakog stila će dodati malo više kontinuiteta - i spriječiti da vaš stol izgleda potpuno nasumično.

4. Koristite značajniji stil za krajeve stola

Za uravnoteženiji pristup upotrijebite jedan stil za stranice stola, a drugi za krajeve stola. Možete se odlučiti za težu stolicu ili fotelju za krajeve kako biste unijeli vizualnu težinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 03:44