Neka bude svjetla! 

Popust na rasvjetu u Dizajnholiku! Osvijetlite svoj dom rasvjetom danske tvrtke ‘ferm LIVING‘

 ferm LIVING
Vaš dom je vaše utočište, ispunjeno promišljeno odabranim namještajem uz koji se osjećate ugodno i opušteno

Stoga je važno da rasvjeta u svakoj sobi nadopunjava prostor jer svjetlo direktno i snažno utječe na ljudsku psihu. Dizajnholik je ovdje kako bi vam pomogao sa savjetima kako osvijetliti svoj dom, a danska tvrtka 'ferm LIVING' je tu kako bi vam poklonila popust od 20% na rasvjetu do 7. studenog!

image
ferm LIVING

VARIJACIJA JE KLJUČ!

Jedna od ključnih stvari ugodne rasvjete u kući jest varijacija. Svjetlo u prostoriji nikada ne smije biti isključivo centralno postavljeno.

Za stvaranje privlačne i ugodne atmosfere morate raditi na razinama. Odnosno paziti na temperaturu i intenzitet svjetla te njegovu lokaciju. Koristite lokalnu rasvjetu za postizanje ugode i osjećaja dubine u vašem prostoru.

image
ferm LIVING

Pažljivo izbalansiran izgled ARUM svjetiljke je dodatno naglašen zakrivljenošću metalnog luka i sjenila koje podsjeća na savinuti list. Svjetiljka odaje dojam mekoće propuštajući lagano, difuzno svjetlo. Sjenilo se može rotirati s obzirom na trenutne potrebe, a u kolekciji se nalaze zidna, podna i stolna svjetiljka.

image
ferm LIVING

Inspirirana staklenim svjetiljkama iz 70-ih, stolna svjetiljka Bell osvjetljava vaš dom mekom, difuznom svjetlošću. Svjetiljka je u potpunosti izrađena od mliječnog stakla sa sjajnim finišem, a sastoji se od dva jednostavna geometrijska oblika uravnoteženih na kromiranoj bazi.

Koristite ju kao ukrasnu svjetiljku u tamnom kutu ili na polici za osvjetljavanje omiljenih knjiga.

image
ferm LIVING

Kreativno se izrazite uz seriju COLLECT!

S nekoliko različitih oblika i boja sjenila te strujnih kablova, inovativni sustav svjetiljki Collect omogućava vam kreativno sudjelovanje u dizajnu vaše svjetiljke.

Svjetiljke Collect idealne su za osvjetljavanje stolova za blagovanje i kuhinjskih otoka, odnosno za sve situacije u kojima trebate direktno usmjereno svjetlo.

Ostatak rasvjete tvrtke ferm LIVING potražite u Dizajnholik web shopu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 14:36