Spoj kreativnosti i umjetnosti

POt, novi domaći brend keramičarke Nataše Ninić

Spoj iskonske energije gline i mirisnih svijeća koje će vas osvojiti!

Nataša Ninić, hrvatska keramičarka koja nas je osvojila svojim radovima i izložbom Površine, ovog puta odlučila se poigrati mirisom i osjećajima koji oplemenjuju njezin dosadašnji rad, a kroz spoj iskonske energije gline i mirisnih svijeća koje će vas tek osvojiti.

Pretty Odd terrtacot (POt), novi je brend Nataša Ninić Ceramics, nastao oblikovanjem sive i smeđe gline, a misli i emocije koje su nastale za vrijeme izrade, upotpunjene su mirisnom svijećom kojom keramičarka dijeli toplinu svojeg rada. Nježan i suptilan poput dodira, miris jasmina obuzet će vas svojom bezuvjetnom toplinom, a njegov dodir postat će zagrljaj koji vas neće ispuštati iz naručja ni u vrijeme najhladnijih zimskih dana.

S jakim naglaskom na uređenje doma, kolaboracijom umjetnosti ovaj brend stvara niz jedinstvenih proizvoda s hrvatskim potpisom, a uparivanjem raznovrsnih materijala s keramikom.

Miris jasmina koji djeluje umirujuće na cijeli organizam upotpunjen je keramičkom terinom u koju je utkan. POt spajanjem unikatnih i različitih materijala, kreativnosti i umjetnosti obuzima toplinom koja ne napušta ni u vrijeme najhladnijih zimskih dana.

Mirisna svijeća dolazi u dvije veličine, pa tako možete pronaći manju mirisnu svijeću koja sadrži 160g voska i gori 32 sata ili pak onu veću, koja sadrži 250g voska, a njezin posljednji plamtaj gasi se nakon 50 sati. Kada se vosak svijeće u potpunosti otopi, ostaje keramička terina koja krasi dom, prožeta bogatstvom raznolikosti koja je u nju upisana.

Svijeće trenutno možete naručiti online putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Facebook ili Instragram profila, a kroz mjesec dana biti će dostupne u Marketu (Petrićeva 3) i u Croatian Design Superstoreu (Martićeva 4).-

Tekst: Sunčica Sodar

Fotografije: Anđela Vidić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 03:59