odlična ideja

Potpuno novo iskustvo glampinga: Samoodržive staklene piramide od 38 kvadrata

 Nomad‘s Pad
Dok uživate u ugodnom interijeru, staklene stijenke piramide osiguravaju da vam pogled na divljinu ostane potpuno neometan

Ako posjet Grand Canyonu još nije na popisu lokacija koje morate posjetiti bar jednom u životu, ovaj najnoviji projekt mogao bi vam promijeniti mišljenje. Nomad's Pad je proizvođač suvremenih staklenih piramida koje će biti postavljene na južnom dijelu Grand Canyona. Sada kada je Nomad's Pad postigao cilj prikupljanja sredstava kroz Indiegogo kampanju, 10 staklenih piramida od 38 kvadrata izgradit će se na imanju od 8000 četvornih metara.

image
Nomad‘s Pad
image
Nomad‘s Pad

Nećete se morati brinuti o tome kakav će biti vaš smještaj tijekom vašeg putovanja jer su suosnivači Jenny i Victor Pegeanu imali puno iskustva vezano za glamping iznajmljivanje. Njihov dizajn za svaku piramidu uključuje vlastitu kupaonicu, tuš, klima uređaj, bračni krevet i još mnogo toga. Dok uživate u ugodnom interijeru, staklene stijenke piramide osiguravaju da vam pogled na divljinu ostane potpuno neometan. No, ako se počnete osjećati pomalo izloženima, zidovi pametnog stakla mogu postati neprozirni pritiskom na gumb. Također možete uživati ​​u vremenu izvan svoje piramide u pažljivo uređenim vanjskim prostorima koji su opremljeni privatnom hidromasažnom kadom, ložištem i udobnim ležaljkama.

image
Nomad‘s Pad

Nomad's Pad imanje nalazi se oko 25 minuta od Nacionalnog parka Grand Canyon i dovoljno je blizu Las Vegasu, Phoenixu i drugim većim gradovima u koje možete otići na jednodnevne izlete. Ako tražite još zabavnije aktivnosti kojima ćete se baviti nakon što ste se divili Grand Canyonu ili se odmarali u krevetu, Nomad’s Pad će vas oboriti s nogu. Oni će osigurati posebne događaje poput joge, satovi pijuckanja finih pića i slikanja te projekcije filmova na otvorenom, kao i priliku za uživanje u koktelima, pa čak i ukusnoj hrani.

image
Nomad‘s Pad
image
Nomad‘s Pad

Da biste među prvima isprobali ovo glamurozno iskustvo Grand Canyona, morat ćete podržati kampanju Indiegogo i odabrati pogodnost na temelju broja noćenja za koje se nadate da ćete ostati. Uz trenutnu promociju, možete kupiti prednost s prioritetnim rezervacijama od 579 američkih dolara do 1659$, što će vam omogućiti pristup datumima rezervacije nakon što Nomad's Pad bude službeno izgrađen u listopadu 2021.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 19:26