Vrijedno kopiranja

Poznata stilistica dijeli 3 načina stiliziranja stolića za kavu ovog proljeća

 INSTAGRAM/@JOANNAGAINES/
Proljeće je službeno stiglo, a to znači da možda želite osvježiti svoj dom. Ali odakle početi?

Joanna Gaines, američka poduzetnica i stilistica koja stoji iza lifestyle branda Magnolia, preporučuje da započnete s malim stolom za kavu.

Na svom Instagram profilu podijelila je nekoliko zabavnih stilova stolića koji bi vas mogli inspirirati da unesete malo proljeća u svoju dnevnu sobu.

"Samo nekoliko jednostavnih zamjena na vašem stoliću za kavu može napraviti veliku razliku", napisao je. Označila je #MagnoliaMarket kako bi skrenula pozornost na potpuno nove proljetne ukrase iz Magnolije, od kojih je mnoge koristila u svom uprizorenju.

Svaki od tri stola koje je dekorirala uključuje kombinaciju starog i novog, i vrti se oko svježe, neutralne palete boja. A kada govorimo o svježem, definitivno je potrebno u jednadžbu uvrstiti i cvijeće.

Još jedna tema koja se ponavlja na ova tri stolića za kavu je stvaranje različitih visina s naslaganim knjigama. Slaganje knjiga u istu obitelj boja ne samo da unosi boju u krajolik stola, već djeluju i kao postolje za izlaganje vaših sitnica i svijeća. Zabavno je listati knjige sa stolića, ali još je zabavnije ukrašavati ih.

I premda su neki komadi koje je Joanna koristila za ukrašavanje novi, lako možete ponovno stvoriti bilo koji od njezina tri dizajna s predmetima koje već imate kod kuće. Svi mi imamo vaze, knjige, svijeće i drangulije koji traže novo mjesto za život!

Nakon što svom stoliću za kavu udahnete novi život, bit ćete spremni za ostatak svog prostora. Neka proljetne vibracije teku!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 12:34