KOPIRAJ STIL

Poznati par možda ne briljira u odabiru odjevnih kombinacija, ali njihova kuhinja oduševljava!

Zooey Deschanel i Jonathan Scott

 STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK
U prostor su neprimjetno unesena dva kuhinjska trenda za koja se predviđa da će biti vrlo popularna u 2024. godini

Glumica Zooey Deschanel i jedan od braće iz ‘Lovaca na nekretnine‘ Jonathan Scott žive u povijesnoj kući u u Brentwoodu u Los Angelesu, a mediji su se nedavno raspisali o njihovoj kuhinji, u koju su neprimjetno unesena dva kuhinjska trenda za koja se predviđa da će biti vrlo popularna u 2024. godini.

Naime, ovaj poznati par svoju je tradicijsku kuhinju, tipičnu za tamošnje područje, osuvremenio i vizualno ju približio današnjim modernim stilovima, a to je postigao kombiniranjem smaragdnih kuhinjskih elemenata s crno-bijelim pločicama zanimljivog uzorka iznad štednjaka.

O ovoj zelenoj nijasni već se duže vrijeme priča, ali dizajneri ističu kako je iznimno dojmljivo kombinirati ju s drugim bojama i materijalia. Prema riječima dizajnera Williama Durranta, kombinacija tamnozelene i bijele uvijek se slaže, bez obzira na to je li riječ o radnoj površini ili kuhinjskom otoku.

‘Kontrast unosi zanimljivost i stvara svjetliji prostor. Sve je u traženju savršenog spoja", rekao je za H&G.

Iako uređenje u skladu s promjenjivim trendovima dizajna može djelovati rizično, osobito u kuhinji, spoj viđen u kuhinji Zooey Deschanel i Jonathana Scotta vrijedan je ulaganja. Iako bi zelena kuhinja sama po sebi mogla biti dovoljno domininantna.

"Zelene kuhinje doživljavaju svoj trenutak, i to s dobrim razlogom. Od suptilne boje kadulje do smaragdne, zelena je na putu da postane veliki trend u 2024.", rekla je dizajnerica Kate Feather, koja predlaže još jednu kombinaciju: zelenu s pažljivo odabranim nijansama ružičaste. Tom je kombinacijom, dodala je, moguće kreirati sofisticiran dizajn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 14:11