UREĐENJE EKSTERIJERA

Predivna utočišta na suncu

 

Trendovi u uređenju nisu ograničeni samo na kuće i stanove, nego zahvaćaju i dvorišta, balkone i terase koji funkcioniraju kao produžetak našeg osobnog prostora i omogućavaju nam da uživamo u lijepom vremenu i suncu u privatnosti svoga doma. Zato je sasvim logično da čim zatopli počinjemo posvećivati više pozornosti tim dijelovima svojeg prostora koji su većinu kišovite jeseni i hladne zime zanemareni.

S dolaskom ljepšeg vremena dolazi i trenutak za iznošenje biljaka iz topline doma na svjež zrak, postavljanje različitih sustava vertikalnih vrtova, slaganje i postavljanje raznovrsnog namještaja i pretvaranje donedavno pustog prostora u malo utočište na suncu.

Osim nužnim zelenilom, svoju terasu ili dvorište ukrasite pletenim detaljima, prirodnim tkaninama, postavite viseću ležaljku od ratana i slatke stoliće za kavu, a kako bi vaš prostor izgledao posebno čarobno kada padne mrak objesite naokolo ukrasne lampice. Tako ćete se s užitkom družiti do dugo u noć, udobno smješteni među jastučiće i okruženi prirodom. Ako nemate puno prostora za namještaj, na pod stavite tepih i razbacajte naokolo jastuke te se pridružite svojim klincima na podu i u toplim mjesecima koji dolaze uživajte u vremenu koje dijelite sa svojim najmilijima.

Izvor: Home Deco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. travanj 2024 11:32