Artisan

Predmet žudnje i ručni rad: Snaga i ljepota drva objedinjena u stol i stolce iz kolekcije Latus

 Aaron Cullen
Danas vam predstavljamo njihov divan stol iz kolekcije Latus čiji dizajn potpisuje Salih Teskeredžić

Tvornica Artisan iz Tešnja (BiH) nastala je iz tradicionalne stolarije Ćostović koja je u nju pretočila svu svoju ljubav prema drvetu i 50 godina iskustva u njegovoj obradi. Specijalizirani su za ručnu proizvodnju visokokvalitetnog namještaja od masivnog drveta, a prilikom izrade svakog svog proizvoda inzistiraju na ručnom radu.

Prva iskustva stekli suizrađujući namještaj za nizozemske i britanske dizajnere, a 2007. u suradnji s regionalnim dizajnerima pokreću i prvu vlastitu kolekciju. Od tada, ističu, nastoje svakom kolekcijom, svakim komadom drveta, vizijom dizajnera i dodirom marljivih majstorskih ruku opravdati filozofiju koju slijede.

image
Aaron Cullen

Danas vam predstavljamo njihov divan stol iz kolekcije Latus čiji dizajn potpisuje Salih Teskeredžić. Stol je izrađen od hrasta, a dimenzije su mu 200 x 90 cm. Cijena ovog proizvoda je 15.512 kn, a šlag na torti su stolci Neva koji ga savršeno nadopunjuju. Stolce, također izrađene od hrasta, s kožnim sjedištem, potpisuje Regular Company (cijena pojedinačnog stolca je 4575 kn).

Artisan asortiman potražite u Zagrebu na adresi Radnička cesta 1A i u Splitu u salonu Cult na adresi Domovinskog rata 104/a (www.cult.hr).

Više na: www.artisan.ba

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. ožujak 2024 16:37