MADE IN

Predstavljamo unikatne dekorativne lampice brenda LiLaLoo

Romantična atmosfera uz ručno rađene lučice

Dolaze u dvije veličine, a njihova se sjenila može kombinirati u više od 100 boja i uzoraka.

Kada spojite ime jedne mlade mame, njezine trogodišnje mezimice i ljubav prema lampama i svjetlucavim dekoracijama za dom, nastane ime brenda LiLaLoo (Lidija+Lada+lučice). Jednadžba je, dakle, prilično jednostavna, no i dalje ostaje nepoznanica o kakvom se brendu zapravo radi.

LiLaLoo su originalne homemade ukrasne lampice, a koncept izrade Lidija je osmislila inspirirana jednim darom koji joj je suprug donio iz Švedske.

- Svjetiljke su moja opsesija i svako malo pronađem novi primjerak koji me oduševi ili ih dobivam na poklon. Osim toga, važno mi je kako moj dom izgleda i posvećujem dosta pažnje njegovu uređenju pa sam se ponukana time i sama odlučila okušati u izradi dekorativnih lučica - pojasnila je Lidija, osnivačica brenda LiLaLoo.
Ideju je dugo razvijala, a konačni rezultat su nizovi lampica nadograđeni ručno rađenim sjenilima od plastične konstrukcije na koju se dalje aplicira pamučna tkanina.

LiLa Loočice dolaze u dvije veličine. Male su visoke 5, a velike 7,5 centimetara te je moguće kombinirati njihova sjenila u bezbroj različitih živopisnih boja i uzoraka.

- Omiljene su prugice i točkice u živahnim bojama, a u ponudi imamo i mint nijanse te cvjetne i uzorke koji najbolje pašu u dječje sobe, poput zečića, jagodica i slično. Trenutačno je moguće birati između više od 100 raznovrsnih tkanina, a ponuda se stalno nadopunjuje i širi - priča Lidija.

7LED žaruljice u nizu rade na dvije AA baterije, što omogućava njihovo postavljanje gdje god vam odgovara - u domu, vrtu, na terasi kao ukras ili poklon.

Moguće ih je naručiti putem Facebook stranice LiLa Loočice.

Foto: Neja Markićević/Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 04:49