Nakit koji širi pozitivu

Predstavljamo Zagrepčanku Dijanu Beg Ostojić iz brenda The Dee

Sve je počelo, kako to obično biva, spletom slučajnih životnih okolnosti. Odgojiteljica predškolske djece i diplomirana inženjerka sigurnosti Dijana Beg Ostojić iz Zagreba prije skoro dvije godine čekala je s nestrpljenjem rođenje svoje djevojčice i osjećala veliki nemir u sebi.

Naime, budući da je u prvoj trudnoći izgubila bebu u 20. tjednu, kada je ponovno zatrudnjela, kaže, stalno je osjećala neki strah. Kako je puno mirovala i pazila se, kratila je vrijeme čitajući pa je jednoga dana u novinama naišla na sliku narukvice s poludragim kamenjem. Ta ju je slika jako zainteresirala te je počela pretraživati na internetu i saznala da je ta narukvica zapravo napravljena od ametista koji smiruje i otklanja negativne misli. Kupila ju je i dogodio se preokret. Bila je, kaže, puno sretnija i opuštenija.

SNAGA KAD JE TEŠKO

- Narukvicu sam skinula netom prije ulaska u operacijsku salu, i to jer sam morala, a onda sam u 41. godini carskim rezom rodila svoju Emmu. Možda nekome zvuči glupo, ali ta mi je narukvica dala snagu da sve izdržim- priča Dijana i dodaje kako joj pritom ta narukvica uopće nije bila lijepa.


- Otad sam stalno razmišljala kako bih željela napraviti nakit koje ima nebrojena pozitivna djelovanja, a pritom je nježan, elegantan, sjajan... I tako je nastao brend The Dee. To ime sam dala jer je Dee nadimak koji mi je dao suprug a naknadno sam dodala ovaj The što predstavlja autentičnost brenda- objašnjava Dijana.


PUT DO SRCA

Nakit brenda The Dee zasad se izrađuje od srebra 925, različitog poludragog kamenja, bisera i koralja.

- Izrađujemo četiri različita modela narukvica i ogrlicu. Naravno, planiram širiti ponudu. Moram istaknuti da sam imala sreću raditi s predivnim i stručnim ljudima iz Hrvatskoga novčarskog zavoda i obitelji Šulevski koji imaju zlatarski obrt s dugom tradicijom - ističe.


Posebnost ovog nakita je inkorporirana kruna koja je ujedno i zaštitni znak brenda.

- Kruna je simbol moći, časti, vječnosti, bogatstva, a kruna u nakitu brenda The Dee vas podsjeća da ste vi koji ga nosite posebni i snažni i zato sam sigurna da će The Dee brend pronaći put do mnogih srca - zaključuje Dijana.

Više na Facebooku The Dee. jewellery.

Foto: Berislava Picek/Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. svibanj 2024 01:45