objekt žudnje

Prekrasni stalak za biljke koji odaje počast igrački iz našeg djetinjstva

 Andreea Cornila
Ovaj stalak se odlikuje minimalističkim stilom, organski je i bezvremenski s raznim visinskim oprugama i laganim gradijentnim bojama

Richard James izumio je klasičnu igračku koja je postala simbol naših uspomena iz djetinjstva. Dizajnerica iz Bukurešta Andreea Cornila odaje počast toj igrački sa Slinkyjem, stalkom za biljke u obliku okomite spiralne opruge. Slinky može biti plutajući stalak za vaše voljene biljke ili u obliku elegantnog pomoćnog stola s mekom matiranom površinom. Svaka je posuda ručno izrađena od jednog aluminijskog lima, dok je opruga izrađena od elastičnog čelika.

image
Andreea Cornila

Ovaj stalak se odlikuje minimalističkim stilom, organski je i bezvremenski s raznim visinskim oprugama i laganim gradijentnim bojama što ga čini savršenim dekorom bilo u zatvorenom ili otvorenom prostoru.

"Oblik i kretanje igračke Slinky fasciniraju me jer nudi mnoštvo izražajnih silueta koje želim istražiti i dodatno zabilježiti u svojim nadolazećim kolekcijama", kaže Cornilia.

image
Andreea Cornila

Slinkyjeve svestrane komponente također se mogu kombinirati odvojeno, što korisnicima omogućuje izravnu interakciju s kolekcijom, nominirana je za nagradu Isola Design Awards koja ima za cilj osnažiti dizajnere da budu inovativni u svojim proizvodima i procesima dizajna eksperimentirajući s postojećim tehnologijama za stvaranje novih. Dodjeljuju nagrade u četiri kategorije: namještaj i dizajn proizvoda, inovacije u dizajnu, održivi dizajn i novi materijali, pametan život i dizajn mobilnosti - sve vertikale koje su potrebne dok prelazimo od rješavanja pandemijske krize do klimatske krize.

Tim ISOLA Design Districta iskreno su posvećeni suradnji s dizajnerima i pružaju im platformu koja se odnosi na njih i na njihov dizajn, umjesto da budu samo počasna značka u njihovom portfelju - to je oblik dodjeljivanja nagrada za dizajn koji smo oduvijek željeli vidjeti!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 03:30