PONUDA IZ ETSY-JA

PRESLATKA DEKORACIJA KOJA ODUŠEVLJAVA Mirisna svijeća inspirirana osobnošću vašeg kućnog ljubimca

Ne brinite, spomenute svijeće ne mirišu DOSLOVNO poput vašeg psa!

Imamo odlične vijesti za sve ljubitelje kućnih ljubimaca! Svijeće inspirirane pasminama slatkih četveronožaca usitinu postoje i sve su popularnije. I ne, one ne mirišu doslovno poput vaših pasa, da ne bi bilo zabune. Upravo suprotno, mirišu prilično nevjerojatno - na svježe pokošenu travu, agrume i cimet. Stranica Etsy.com prodaje ove savršene svijeće, a vi ih možete nabaviti kao mirisnu dekoraciju u domu ili ih pokloniti nekome tko je veliki ljubitelj pasa!

Svaka se svijeća aromom temelji na osobnosti različite pasmine, i to mirisima koji se međusobno savršeno podudaraju.

Kao da mirisi i opisi svijeća nisu dovoljno posebni, svaki spremnik za svijeće taakođer sadrži siluetu pasmine psa po kojoj je i dobio ime, tako da je odmah jasno da predstavlja vaše štene. U osnovi, ove svijeće mogu biti najslađi poklon koji možete dobiti ili pokloniti bilo kojem ljubitelju pasa

Kompletnu kolekciju možete naručiti preko Etsy službene stranice Također je vrijedno napomenuti da, ako kućni ljubimci nisu 'vaša stvar', u ponudi su i kolekcije svijeća za određeni mjesec rođenja, gradove, različita godišnja doba i još mnogo toga. Izbor je samo vaš!

Foto: Etsy.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 06:30