PREDMET ŽUDNJE

Preslatki sat Origami hrvatskog proizvođača Diedra je sve što sada želimo

 Dizajnholik
Sat Origami samo je jedan od hrvatskih proizvoda koji ne samo da su funkcionalni, već i estetski privlačni

Volimo satove i to ne samo zbog njihove važne funkcije, nego prvenstveno zato što su osbujan i izrazito prilagodljiv predmet koji je ušao u sve vidove dizajna, od uređenja doma do nakita. Iako se ponekad čini da su mobiteli preuzeli funkciju sata, to nikako nije istina. Veliki broj ljudi i dalje voli posjedovati klasnične satove, kako blizu sebe, tako i u svom domu. Stoga je našu pozornost privukao ovaj preslatki sat koji potpisuje hrvatski proizvođač Diedra (diedra.)

image
Dizajnholik

Diedra je produkcijska tvrtka osnovana 1997. Aktivna u postprodukciji animiranih filmova, od 2006. Diedra razvija vlastite projekte, od kojih je šest prikazano na više od 100 festivala širom svijeta, dobivajući brojne nagrade. Glavne aktivnosti Diedre su: razvoj projekata, 2D, 3D animacija i komponiranje. Angažiran u raznim fazama animirane produkcije od 25 filmova u ukupnom trajanju od preko 300 minuta, od kojih su dva animirani igrani, Diedra je jedan od najuglednijih studija u Hrvatskoj koji pruža najbolje profesionalno i tehnološko okruženje. U Diedri su osmislili sat Origami koji je dio prekrasne kolekcije u kojoj su se našli podmetači, zvrkovi, daske za rezanje…

image
Dizajnholik

Sat Origami samo je jedan od hrvatskih proizvoda koji ne samo da su funkcionalni, već i estetski privlačni. Mali duhoviti odmak se ogleda u njegovoj konveksnosti koja ga čini naglašeno trodimenzionalnim, čime se vrijeme promatra kao samo jedna od dimenzija našeg postojanja. Ovaj sat može odgovarati svakom ukusu i uređenju. Možete ga postavite u dnevni boravak kako bi plijenio pažnju gostiju, spavaću sobu u kojoj ćete sami uživati u njegovoj originalnosti ili dječju sobu u kojoj će se zasigurno odlično uklopiti s ostatkom dječjih sitnica, a vašoj djeci neće trebati mobitel kako bi znali koje je vrijeme.

Njegove dimenzije su 12x12x12cm, a možete ga nabaviti za 150,00 kuna u dizajnholik -u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 08:53