BAŠ JE DIVAN

Pretvorila jednostavnu policu (koju skoro svi imamo doma) u prekrasan stolić za manje od 50 eura

 tiktok/@do.it.yourself.mum

Ako svom domu želite dati poseban i jedinstven izgled, velike su šanse da će teto i jako dobro platiti. Ipak, pronašli smo jednu "uradi sam" majstoricu koja nam je dokazala da ne mora uvijek biti tako.

Prema Kayleigh Sherbourne, lukavoj mami, sve što trebate je osnovna IKEA jedinica, malo boje, nekoliko stavki iz željezarije, kao i vrijeme i strpljenje. Krajnji rezultat je ponosno je podijelila u videu objavljenom na TikToku. Njezin projekt je prekrasan stolić za kavu, a ukupni troškovi za njega su bili ispod 60 eura, a kod nas bi to moglo biti i jeftinije.

@do.it.yourself.mum ?IKEA KALLAX Upcycle ? I turned this KALLAX unit literally upside down…into a coffee table with storage. I was staring at this KALLAX unit the other day wondering what I could that was different from before. A lightbulb literally went off in my head and I decided to make it into a coffee table. I then searched the internet for styles I liked and got started. I used the shade ‘Salt Of Earth’ from @frenchicpaint and their ‘Browning Wax’ for the top. #gifted I had the tiniest of timberboard left over from a previous collaboration with @wickes and then went a bought some which would creat the lid. I was going to sell this, but I actually really like it in my living room. #ikeahack #kallax #kallaxhack #ıkea #ikeacoffeetable #hacks #upcyled #upcycledfurniture #furnitureflip #furnituredesign ♬ Style (Taylor‘s Version) - Taylor Swift

Nakon što je uzela jedinicu KALLAX iz popularne trgovine, ljubiteljica DIY ju je dobro očistila prije nego što ju je izbrusila i na donji dio nanijela dodatno drvo. Kako bi inače prilično osnovnoj jedinici dala više strukture i neke naglaske, Kayleigh je također odlučila dodati obloge oko strana i obojila ju je u umirujuću pastelnu boju kadulje.

U međuvremenu, za izradu gornjeg dijela stolića za kavu, ljubiteljica rukotvorina, koja objavljuje pod korisničkim imenom @do.it.yourself.mum, koristila je drvenu ploču. Za rustikalniji izgled, obojila je drvenu oplatu na vrhu voskom za potamnjenje. Iako je u početku Kayleigh stolu dala dulje metalne noge u crnoj boji, na kraju je odustala od ovog dizajna.

Može se reći da je nevjerojatan makeover ostavio korisnike društvenih mreža zadivljenima, jer je više od stotinu ljudi pohrlilo u komentirati i pohvaliti Kayleigh.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 17:48